Výzva k Rusku

VYHLÁSENIE OBČANOV SLOVENSKA

V čase vyostrených názorov sa naše krajiny môžu dostať neuváženým konaním predstaviteľov štátov do situácie, ktorá naše slovanské národy postaví proti sebe. Vyslovujeme nesúhlas s takými politickými stanoviskami  krajín, ktoré podľa nášho názoru vyjadrujú hlavne mocenské a finančné záujmy úzkej skupiny ľudí.

Na Slovensku existuje početná skupina obyvateľstva, ktorá si nepraje konflikt s Ruskom! NIKDY nezabudneme na historickú skutočnosť - oslobodenie Československa spod hitlerovského fašizmu našimi bratmi. Sme presvedčení, že aj keď sme v minulosti zažili nedorozumenia, ako bratia sa vieme a chceme cez ne preniesť a chceme spolupracovať s našimi slovanskými bratmi ako rovný s rovným na základe vzájomného rešpektovania sa a zabezpečenia obojstranných výhod.

Nech je toto Vyhlásenie vyjadrením aj nášho, v slovenskej spoločnosti široko rozšíreného postoja, že Rusko nie je osamotené a na Slovensku sú reálne sily, ktoré NIKDY nezodvihnú ani slovnú ani fyzickú zbraň proti svojim slovanským bratom.

V Liptovskom Trnovci

Za skupinu občanov “Ako ďalej?”

Peter Bulla - dôchodca

Svojim podpisom splnomocňujem Pdeter Bulla na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.