Petícia za zrušenie uznesenia o realizácií cesty pred ZŠ Nižná

My, podpísaní občania obce Nižná žiadame poslancov obecného zastupiteľstva v Nižnej o zrušenie uznesenia č.45/2018 o realizácii prepojovacej cesty medzi ulicami Nová Doba a ZŠ s MŠ v Nižnej.

Sme presvedčení, že realizácia nákladného projektu spojená s demoláciou existujúceho školského plota, chodníka a cesty pred školou zhorší bezpečnosť a skomplikuje dopravnú situáciu v okolí školy a taktiež, že podobné investičné zámery by sa nemali stavať bez stavebného povolenia a bez diskusie s občanmi. Preto zároveň žiadame obec Nižná o okamžité zastavenie všetkých stavebných prác.

Petíciu zostavil petičný výbor:
PaedDr. Stanislava Opátová, Nová Doba 485/8, 02743 Nižná
Mgr. Mariana Nákačková, Štúrova 430, 02743 Nižná
Michal Mlynarčík, Nová Doba 498/19, 02743 Nižná

PaedDr. Stanislava Opátová, Mgr. Mariana Nákačková, Michal Mlynarčík    Kontaktujte autora petície

Pre podpísanie tejto petície vytvorenej PaedDr. Stanislava Opátová, Mgr. Mariana Nákačková, Michal Mlynarčík vyplňte formulár nižšie. Autor petície bude vidieť všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári.