Petícia za zrušenie stavebného povolenia na výstavbu parkovacích miest v centre Košíc ( Ludmanská, Palárikova )z dôvodu porušenia stavebného zákona, životného prostredia, ochrany zdravia a života ľudí

Obyvatelia ulíc Ludmanská Košice a Palárikova Kosice ako aj široká verejnosť žiadame , aby bolo s okamžitou platnosťou zrušené stavebné povolenie č.MK/A/2017/07510-3 zo dňa 02.03.2017 na výstavbu 12-tich parkovacích miest na parcelách č.2496/4, 2496/5, 2496/8 a 2496/10 v katastrálnom území Skladná, Kosice z dovodu, že pri jeho vydávaní boli porušené ustanovenia stavebného zákona, najmä paragraf 34 bod 2, paragraf 59 bod 1b, ako aj ďalšie súvisiace ustanovenia vyplývajúce z týchto bodov, najmä čo sa týka ochrany životného prostredia, ochrany zdravia a života ludi.

František Keruľ    Kontaktujte autora petície

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená na našej stránke. Všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári, však uvidí autor petície.