PETÍCIA ZA ZRUŠENIE NEZMYSELNÝCH ZÁKAZOV – ZÁKAZU FOTOGRAFOVANIA, ZÁKAZU VSTUPU SO PSOM DO AREÁLU PARKU KAŠTIEĽA V DOLNEJ KRUPEJ A ZRUŠENIE TZV. NÁVŠTEVNÝCH HODÍN.

My dolupodpísaní, žiadame o okamžité zrušenie ZÁKAZU VSTUPU SO PSOM DO AREÁLU PARKU KAŠTIEĽA V DOLNEJ KRUPEJ, ZÁKAZU FOTOGRAFOVANIA tomto parku, zrušenie vyberania poplatkov spojených s fotografovaním A ZRUŠENIE TZV. NÁVŠTEVNÝCH HODÍN, na určenie ktorých nie je žiadny dôvod. Taktiež žiadame zodpovedných o inštaláciu odpadkových nádob na exkrementy. Ide tu o OBMEDZOVANIE SLOBODY. Park, ktorý donedávna slúžil všetkým, je dnes dostupný len NIEKTORÝM. Kaštieľ_Dolná_Krupá_-_návštevný_poriadok.jpgNamiesto toho, aby sme sa učili spoločne spolu vychádzať, učíme sa vymedzovať sa jeden voči druhému a diskriminovať.

Andrea Blanáriková    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Andrea Blanáriková na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.