Petícia za zníženie poplatku za vývoz fekálii do ČOV pre občanov s trvalým pobytom v obci Záhorská Ves

Ak ste občan s trvalým pobytom v Záhorskej Vsi a súhlasíte, tak prosím podporte podpisom túto petíciu a zdieľajte.

Vyslovujeme nesúhlas s tým, aby sa príjem obce zvyšoval výhradne navyšovaním cien nevyhnutných služieb pre občanov obce Záhorská Ves, ako je vývoz fekálii do ČOV. Možností navýšiť obecný rozpočet je viacej a nie je potrebné zaťažovať už aj tak veľmi zaťažené rodinné rozpočty občanov Záhorskej Vsi.

Je neakceptovateľné, aby sa od roku 2019 zvýšila cena vývozu fekálii do ČOV z 13€, na 17€ až na 21€, teda o 62%.

Preto my, občania s trvalým pobytom v Záhorskej Vsi, žiadame obecné zastupiteľstvo v Záhorskej Vsi o prehodnotenie a schválenie zníženia poplatku za vývoz fekálii do ČOV, spätne na cenu 17€, teda na zľavu 50%, ako bola v roku 2020. A aby hľadali spôsoby, ktoré čo najmenej finančne zaťažia občanov s trvalým pobytom v Záhorskej Vsi.

Nezabudnite prosím vyplniť všetky údaje, aby bol Váš podpis platný.

Skontrolujte prosím, či Vám mail pre overenie podpisu neprišiel so spamu.

Pavol Kožík, občan Záhorskej Vsi    Kontaktujte autora petície