PETÍCIA za zachovanie objektov starej SLADOVNE v centre mesta Hlohovec - medzi pešou zónou a DK

1. Touto petíciou chcem vyjadriť svoj nesúhlas s tým, aby sa nechali zbúrať objekty starej sladovne v centre mesta Hlohovec (nachádzajúce sa medzi pešou zónou a DK). Pamiatkový úrad je tiež za zachovanie týchto objektov, ktoré sú zahrnuté do pamätihodností mesta HC. Objekty sa nachádzajú v pamiatkovej zóne mesta a som proti tomu, aby poslanci MsZ svojím hlasovaním dopustili vyradenie týchto objektov Sladovne zo zoznamu pamätihodností mesta, pretože potom ich môže majiteľ nechať zbúrať. Chcem naopak, aby sa našlo vhodné spoločenské využitie pre tieto objekty a boli zakomponované do architektonického projektu tejto zóny mesta, tak ako sa to robí v mnohých iných mestách.

Cultural Heritage Hlohovec    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Cultural Heritage Hlohovec na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.