Petícia za odvolanie riaditeľa Zariadenia pre seniorov v Prievidzi - Ing. Richarda Fodora

Vyzývame mestské zastupiteľstvo v Prievidzi, aby odvolalo Ing. Richarda Fodora, riaditeľa Zariadenia pre seniorov zo svojej funkcie.

Zariadenie pod jeho vedením nezvládlo pandemickú situáciu a do dnešného dňa zomrelo v zariadení na ul. Rázusa 24 klientov, čo je takmer jedna tretina všetkých klientov.

Situácia v zariadení na tejto ulici nebola dobrá ani predtým, čo potvrdili aj kontroly z Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny  a rovnako aj z Úradu komisárky Zuzany Stavrovskej.

Nechceme, aby prišli o život ďalší klienti tak, ako naši rodičia a príbuzní. Máme za to, že nebolo o nich dobre postarané a ich úmrtie nemôže zostať nepotrestané. V tejto veci podáme aj trestné oznámenie a budeme sa domáhať spravodlivosti, no rozhodnutie vo veci odvolania riaditeľa Fodora, môžu urobiť len poslanci mesta Prievidza.

Prosím, pridajte sa k petícii nás, rodinných príslušníkov obetí, v zápase za spravodlivosť a lepšiu starostlivosť o seniorov v meste Prievidza.

ĎAKUJEME.

Za rodinných príslušníkov - Marcela Jančovičová s bratmi a rodinou, Irena Ulbriková s rodinou

Adresa trvalého pobytu nebude zverejnená.

Marcela Jančovičová    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Marcela Jančovičová na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.

Tieto informácie nebudeme verejne zobrazovať online.