Petícia za dokončenie a sprevádzkovanie Cintorínu pre zvieratá Borievka v mestskej časti Dúbravka v Bratislave.

Spoločnosť ICONA sa od roku 2012 snaží vybudovať a sprevádzkovať na vlastných pozemkoch s rozlohou1,2 ha Cintorín pre zvieratá Borievka, nacházdajúci sa v Bratislave. Zámerom spoločnosti je, aby toto pietne miesto bolo nielen miestom pre pochovávanie spoločenských zvierat, ale aj verejným miestom, kde sa bude môcť každý návštevník poprechádzať alebo si odpočinúť v prírodnom areáli s parkovou úpravou, ako je to napríklad v Paríži, Viedni alebo v Prahe.    Občania Bratislavy a okolia získajú možnosť pochovať svojho domáceho miláčika , tak ako si prajú.   Svojim podpisom vyjadrujem podporu projektu výstavby a prevádzkovania zvieracieho cintorína BORIEVKA.   Potrebné informácie o projekte nájdete web stránke www.cintorinborievka.sk   Ďakujeme za podporu Ing. Stanislav Vlkovič, konateľ spoločnosti ICONA, s.r.o.

Ing. Stanislav Vlkovič    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Ing. Stanislav Vlkovič na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.