Petícia proti diskriminácii zien

My, dole podpísaní, žiadame o urýchlenú a bezodkladnú nápravu nesprávneho rozhodnutia vlády, týkajúceho  sa odchodu do dôchodku žien, narodených v rokoch 1958-1960.  Táto zmena zákona je  d i s k r i m i n a č n á. Iba pri týchto ženách sa nezohľadňuje výchova 2 detí, ani žiadna iná vynimka. Všetkým ostatným ročníkom áno! Už nás naša vláda ukrátila o dosť rokov oproti minulosti a znovu nás  z n e v ý h o d n i l a !  Preto žiadame všetkých, ktorým nie je ľahostajné, čo sa tu práve deje, podporte nás svojim podpisom! Po veľkej odozve na Facebooku vidíme, že mnohí máte záujem to riešiť, preto chceme podať   h r o m a d n ú  sťažnosť na Úrad vlády, nech to vyriešia, kým je ešte čas. Ďakujeme za vašu podporu!

Magdaléna Murdziková-Michalovce,Tatiana Bohušová-Považská Bystrica.

magda89@azet.sk    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem magda89@azet.sk na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.