Petícia občanov mesta Ilava a mestskej časti Ilava-Klobušice na zamedzenie výstavby bytových a polyfunkčných stavieb na pozemku p.č. 185/1 v k.ú. Klobušice

My podpísaní občania mesta Ilava a mestskej časti Ilava-Klobušice nesúhlasíme s akýmikoľvek aktivitami na realizáciu výstavby bytových alebo polyfunkčných stavieb na mestskom pozemku p.č. 185/1 k.ú. Klobušice /pri Kultúrno-spoločenskom dome Ilava-Klobušice/. Sme za to aby bol tento pozemok zachovaný do budúcna pre občanov mesta Ilava ako priestor pre vybudovanie oddychovej zóny so zeleňou a tiež športovo-relaxačné aktivity.

Mario Hrubý, Barošova 305/35, 01901 Ilava-Klobušice    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Mario Hrubý, Barošova 305/35, 01901 Ilava-Klobušice na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.