PARLAMENT REGIÓNOV: petícia, ktorou chceme presadiť, aby sa poslanci Národnej rady Slovenskej republiky volili v krajoch, nie na jednej kandidátke pre celé Slovensko.

My, dole podpísaní občania, na základe čl. 27 Ústavy SR a zákona č. 85/1990 Zb. o petičnom práve žiadame, aby sa voľby do Národnej rady Slovenskej republiky konali tak, že voľby poslancov do Národnej rady SR sa budú konať vo volebných krajoch, ktorých počet a hranice budú kopírovať územnosprávne členenie v zmysle osobitného zákona.

Regiony_bodky_jpg.jpg

PhDr. Michal Kaliňák, PhD.    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem PhDr. Michal Kaliňák, PhD. na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi. Túto petíciu budeme propagovať ľuďom, ktorí si pozrú iné petície na našej webovej lokalite okrem nej.