P E T Í C I A ZA ODMIETNUTIE PRIJATIA 250 MIGRANTOV V HUMENNOM

My, dole podpísaní občania SR, obyvatelia mesta Humenné, podľa Čl. 27 Ústavy SR, ako aj podľa petičného zákona č. 85/1990 Zb. v znení neskorších predpisov, žiadame primátorku mesta Humenné Janu Vaľovú – štatutára mesta, aby verejnou písomnou formou v komunikácii s orgánmi štátnej správy a vládou Slovenskej republiky, odmietla ubytovanie 250 migrantov v ubytovacích a utečeneckých zariadeniach v katastrálnom území mesta Humenné.

Slavěna Vorobelová, predsedníčka NÁRODNEJ KOALÍCIE, kandidátka na primátorku Humenného    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Slavěna Vorobelová, predsedníčka NÁRODNEJ KOALÍCIE, kandidátka na primátorku Humenného na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.