P E T Í C I A ZA MIER. Žiadame zastaviť nákup bojových lietadiel F 16, podpis Bilaterálnej zmluvy s USA, žiadame odvolať ministra MO.

P E T Í C I A  za MIER.  Žiadame zastaviť nákup bojových lietadiel F – 16, podpis Bilaterálnej zmluvy s USA, žiadame odvolať z funkcie MO Jaroslava NAĎA, nesúhlasíme s prítomnosťou cudzích vojsk na území SR, sme  proti obkľučovaniu Ruskej federácie vojskami NATO.        Robme opatrenia proti biologickej vojne, proti použitiu a rozšíreniu KORONAVÍRUSU  COVID 19 na Slovensku, vo svete. Podľa zákona č. 85/1990 Z.z. o petičnom práve v znení neskorších predpisov.  Žiadosť, dotazy a návrhy pre pani prezidentku Slovenskej republiky JUDr. Zuzanu Čaputovú, pre predsedu a poslancov NR SR, pre predsedu a členov Vlády SR, pre mimovládne organizácie a Tretí sektor.  My občania SR, chceme vedieť pravdu AKÁ JE PRAVDA O VZNIKU šírení KORONAVIRUSU a  prečo vždy len hasíme následky, tak ako dnes. Vláda SR musela pristúpiť k mimoriadnemu stavu v republike  –  16.3.2020  o 6.00 h. začal platiť NÚDZOVÝ STAV v oblasti ZDRAVOTNÍCTVA !!! Niektorí budúci ministri už 15.3.2020 hovorili:  ,, preberáme Slovensko vo vojnovom stave, tento stav je najhorší od 2. svetovej vojny  !!! My občania SR sa pýtame, kto je za vznik tohto stavu vo svete zodpovedný ??? Čo je koronavírus? Je to umelo vytvorený vírus, aby sa preskupili vo svete sily v biznise, aby vznikla nová vlna špekulantstva v bankovom systéme ? Túto otázku liberálne média neriešia ! Vláda SR prijímala opatrenia,  uzatvárala hranice SR a iné nevyhnutné opatrenia, ale ešte nám nikto nepovedal,  kde a prečo koronavírus vznikol , už tu nie je sloboda, ale NESLOBODA ? Je známe, že už niekoľko rokov dozadu najvplyvnejší boháči, vrátane Bill Gates hovorili o umelom znížení počtov ľudí na planéte ZEM . Nesúhlasíme s očkovaním proti COVID-19 a čipovaním občanov SR. 1. Touto cestou sa pýtame pani prezidentky a vlády SR, radi by sme sa opýtali aj vlád v EÚ, predstaviteľov EÚ  a svetových predstaviteľov, vrátane  prezidentov Putina, Trumpa, Merkelovej, Macrona, Čínskeho prezidenta  -   Čo je Koronavirus -  COVID – 19, aký je skutočný pôvod a kde vznikol ? Máme ho považovať za biologickú zbraň a ako zdroj nákazy človeka, genocídy obyvateľstva na planéte ZEM? Tiež sa pýtame, prečo sme sa ocitli v takejto zložitej situácii a nepristúpili ku riešeniam oveľa skôr?     Prečo nebolo slovenské zdravotníctvo pripravené a zabezpečené so základnými ochrannými vecami, kto zodpovedá za ŠHR ? Má naša republika vôbec núdzový plán v prípade takýchto veľkých pandémií ? 2. Nedovoľme nákup F-16,  prítomnosť cudzích vojsk na území Slovenska, nesúhlasíme s výstavbou muničných skladov za podpory USA. Pýtame sa, prečo na územie Európy a Slovenska prišlo 20 tis. vojakov z USA koncom februára a v marci r. 2020, prileteli bombardéri B 2 , viac ako 16 tisíc kusov techniky , ktorá smeruje aj cez Slovensko ďalej na Východ ? Prečo sa uskutočňuje zoskupenie techniky z USA v Poľsku, v Pobaltí, v Ukrajine, v Rumunsku ? Prišli bombardéri a vojenská technika s vojakmi USA k nám riešiť krízovú situáciu s koronavirusom ???   3. Bolo vyhlásenie predsedníčky Európskeho parlamentu zo dňa 14.3.2020 namierené proti členským štátom EÚ, keď vyhlásila, že nemajú zatvárať štátne HRANICE? Komu táto pani slúži ??? 4., Nesúhlasíme s prerozdeľovaním a prijímaním migrantov z tretích krajín, na Slovensko. Dodnes nám nik nevysvetlil prečo v r. 2015 sme pustili cez Schengenskú hranicu do EÚ viac, ako milión nelegálnych utečencov.  Prečo org. NATO, vedúci org. EÚ  nevyužili čl. 5  na zastavenie migrantov vojskami NATO? V súlade s článkom 5  to bolo a je ohrozenie suverenity štátov EÚ !!! Doteraz nám nikto nevysvetlil, prečo musela organizácia NATO pod vedením USA zbombardovať nárazníkové pásmo Líbye pred utečencami z Afriky? 1. V uvedených krajinách zadržiavali ekonomických migrantov a migrantov pred genocídou vlastnými vládami krajín NATO, či kmeňmi z Afriky. Za tým sa natíska hneď otázka : Prečo vznikla Al - Kaida v Afganistane pod vedením USA, s následným vzniknutím Islamského štátu ISIS , ktorý viedol teroristické útoky najmä do EÚ. Prečo bol bombardovaný Irak, Juhoslávia, Sýria, Líbya kde vznikala migrácia, ktorá dodnes útočí na celú Európu a nie je ukončená? Je všetko náhoda ??? 5. Prečo prišla z USA do celého sveta finančná kríza v r. 2008 ? Ako bolo Slovensko na ňu pripravené? Je aj toto náhoda ? A prečo USA podporovalo Majdan v Kyjeve kde minuli až 5 mld. USD? 6. Žiadame zastaviť vysielanie slovenských vojakov na hranice s Ruskou federáciou a anulovať  exprezidentov  Kiskov podpis dohoda o obkľučovaní Ruskej federácie na summite NATO vo Varšave Prečo 9. 7. 2016, kde mohol využiť práva VETA a nepodpísať túto DOHODU !!! Na základe tohto podpisu dohody NATO, od r. 2017 je Ruská federácia obkľučovaná až DODNES. V  súčinnosti  s vládou SR,  ktorá našich vojakov vysiela na hranicu s Ruskou Federáciou treba povedať, že je to HANBA a my občania SR s tým nesúhlasíme!!!       Pýtame sa, kto dal súhlas občianskemu prezidentovi SR ku podpisu o obkľučovaní Ruskej federácie ?? Obkľučovanie vojskami NATO, najmä voskami USA v týchto dňoch  je najintenzívnejšie a cítime sa ohrození!!! Pritom vieme, že Ruská federácia v tomto čase je vojensky silnejšia , ako bývalé ZSSR !!! Vieme aj to, že NATO, SR a ani USA nemajú účinnú obranu proti novým zbraniam Ruskej Federácie, proti Hypersonickým  strelám s jadrovými hlavicami. Boli uvedené do plnej bojovej pohotovosti 30.12.2019 v raketovom pluku RF. Vieme, že 4. 1. 2020 Ruská štátna duma rozhodla o použití jadrových zbraní proti konvenčným zbraniam s prvými údermi na Ukrajinu ( zrejme aj Poľsko) a kde budú najväčšie zoskupenia vojsk a na Washington. 7. Prečo naši politici nám v STAVE NÚDZE zdravotníctva oznamujú presun vojakov a techniky USA cez naše územie? Toto nám pomôže ku riešeniu situácie s vírusom COVID – 19 ? My s tým nesúhlasíme !!! 8., Nesúhlasíme ani so sankciami proti Ruskej federácii a s ,, Bezpečnostnou doktrínou vlády SR" , ktorú podpísal koncom roka 2019, predseda vlády SR Pellegrini, kde Ruská federácia je kvalifikovaná ako potenciálny NEPRIATEĽ ! Na návrh mimovládnej organizácie GLOBSEC z mája r. 2018, ktorú vláda SR neoprávnene z časti financuje, túto organizáciu navrhujeme zrušiť.  9. Nedovoľme podpis Bilaterálnej zmluvy medzi USA a SR,  žiadame odvolať MO  NAĎA, ktorý bol členom GLOBSECU v r. 2016 až 2018. Táto organizácia nás vedie do vojny s Ruskou federáciou po boku NATO a USA !!! My občania SR žiadame  pani prezidentku SR , aby odvolala MO Jaroslava NAĎA ! PETÍCIU predkladáme občanom SR na stránke petície.com s cieľom, aby sa uvedené veci riešili. PROSÍME Vás, aby ste sa k nám pridali a petíciu podpísali buď v elektronickej forme, alebo prostredníctvom priloženého petičného hárku, predložená bude zároveň orgánom štátu, Úradu prezidenta , vláde SR a NR SR .

Túto petíciu predkladajú : iniciatíva občanov Slovenska, OZ Pán Občan, aby sa uvedené veci okamžite vyriešili . Výzvu predkladá Petičný výbor: OZ  – Pán Občan (ďalej PO): IČO: 42277647, Reg.: VVS/1 – 900/90 – 40051.  koordinátor OZ PO Ing. Viliam Baňák, pplk. v.v. Jedľová 863/25, 960 01 Zvolen,osoba určená na zastupovanie v styku s orgánom verejnej správy podľa § 3 ods. 3 zákona č. 85/1990 Zb. o petičnom práve v znení neskorších predpisov,  Členovia petičného výboru : Občiansky aktivisti Filip Ficek Okružná 1424 /22, 02001 Púchov,  Dagmar Weissabelová Bošaniho 17, 84101 Bratislava, e - mail : asistentkamieru@protonmail.com,  Ján Krajčiak, Liptov , 03101 Demänová, Zlata Pažoureková, Štefánikova 325/38, 05921 Svit . Celá petícia, je zverejnená  na www.petície.com a na web. stránkach.      Dňa 5. 6. 2020  -  Petičné hárky zasielajte na adresu : Ing. Viliam Baňák ,  Jedľová 863/25, 960 01 Zvolen. Podpísaný :       Ing. Viliam Baňák, pplk. v.v.

Ing. Viliam Baňák, pplk. v.v.     Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Ing. Viliam Baňák, pplk. v.v.  na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.