Nový výjazd z Hanojskej ulice

My, podpísaní občania, žiadame o vybudovanie nového výjazdu pri Hanojskej 5.         Na Hanojskú ulicu je  komplikovaný vjazd, najmä pri zásahu záchranných zložiek, čo sťažuje bezpečnosť a záchranu občanov a ich majetok. Autá pri zbere komunálneho odpadu  cúvajú do ulice ku kontajnerom, pretože sa nemajú kde otočiť a pritom môžu ohroziť chodcov a parkujúce autá.

Predkladá:   Predseda petičného výboru: Ing. Štefan Bereš, Hanojská 4, Košice  Členovia  petičného výboru: Jozef Benko, Hanojská 4, Košice

Štefan Bereš    Kontaktujte autora petície

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená na našej stránke. Všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári, však uvidí autor petície.

Dostanete e-mail s odkazom na potvrdenie vášho podpisu. Skontrolujte si doručené správy (aj priečinok so spamom).