INICIATÍVA za podporu alternatívneho vzdelávania v Prešove

My, dolupodpísaní občania Slovenskej republiky, týmto vyjadrujeme podporu občianskemu združeniu Montessori cesta, so sídlom na Bernolákovej 17 v Prešove, v snahe o založenie základnej školy s montessori pedagogikou v Prešove. Máme za to, že tretie najväčšie mesto na Slovensku by malo svojim občanom poskytnúť možnosť zvoliť si akreditované alternatívne vzdelávanie a zabezpečiť tak rešpektujúci a individuálny prístup k špecifickým potrebám detí.

Podpisom tejto petície chceme spoločne deklarovať naším zástupcom v regionálnej i celoslovenskej politike, že máme záujem o založenie základnej školy podľa princípov Márie Montessori v meste Prešov.

Viac sa dozviete na www.dopresova.sk

Montessori cesta o.z.    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Montessori cesta o.z. na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.