Petícia za zachovanie systému EZU

Quoted post

Božka

#13 dobré zlikvidovali, zlé zostalo...

2012-12-06 21:18

...ja som dnes odosielala 2 veci - 1 prehľad a 1 súhrnný výkaz cez tie Edane. 1 mi zabralo toľko času, ako 10 cez EZU a bola som v takom strese, že mám celý deň pokazený. Na prehľad mi potvrdenka zmizla skôr, ako som ju stihla vytlačiť a tak som nevedela, či je to odoslané, či nie. x-krát som sa cez portál vrátila do daňového subjektu a možno po dvoch hodinách sa konečne v pošte objavilo, že správa bola prijatá. Ale keď si ten prehľad dám vyhľadať, vôbec ho tam nevidím.
- rýchlejšie - ale to už po 18-tej hodine som odoslala SV, potvrdenku sa mi podarilo vyhtlačiť, ale na portáli ju u daňového subjektu stále nevidím.
- okrem toho mi v jednej s. r. o-čke vyskakuje v registračnom formulári, ktorý som si vytlačila úplne neznáme meno bratislavčana aj s jeho rodným číslom, ktorý sa za tú firmu vôbec nebol registrovať na daňovom úrade. Registrácia bola robená v Čadci a úplne niekým iným...a ešte na telefonickej podpore dosť nervózny pán...To ešte len budú zmätky a ten stratený čas, keď si človek nemôže ihneď skontrolovať, či je to v poriadku odoslané. Ešte keď je 1 subjekt, ešte sa to dá, ale keď ich je veľa - a ak chcú účtovníčky živiť rodiny, musí ich byť veľa - tak je to o dušu.
A ešte teraz, keď podanie Dp sa nebude dať odložiť na čisto zblbneme...

Replies

Božka

#14 prepáčte chpravopisné chyby, ponáhľala som sa

2012-12-06 21:23:51

#13: Božka - dobré zlikvidovali, zlé zostalo...

a až teraz vidím, koľko ich tam je:-((( Ale podstatu ste iste pochopili...a idem sa pozrieť ešte na portál, či ten SV tam konečne uvidím...