Petícia za omilostenie Ing. Milana Benča

Quoted post

Pouze opis z Presovskeho vecerniku z roku 2014

#167

2016-03-20 12:24

Hagyari , aby zachránil seba nechal obžalovať Benča, ktorý na Priemyselnom parku nenesie žiadnu vinu.
Celý park bol postavený za éry Hagyariho v spolupráci s Remetovou firmou, ktorá zabezpečovala aj dozornú činnosť. Obrovské zmeny v Projektovej dokumentácii, ale hlavne v neprospech mesta Prešov, bolo pre znalých ludí jasné, že peniaze pre podvody z EÚ v žiadnom prípade nedostaneme.
Hagyari to zabezpečil tak, ža dali nejaký smiešný dôvod na Benča, aby sa to dlho vliekllo a žiadne peniaze z EÚ sme nemohli dostať.
Z jedného dôvodu Prešovčania.
Pri najbližšej kontrole, by peniaze mesto Prešov pre nedodržanie podmienok zmluvy, ale aj úmyselné podvody a prefakkturáciu muselo vrátiť. Hagyari by bol vinný a to poriadne. Za to sa aj sedí v chládku.
Radšej Hagyari nechal všetko zaplatiť z penazí mesta *Prešov - viac ako 400 miliónov Sk, len aby kontrola z EÚ žiadna neprišla.
Pôvodne mesto Prešov mal stáť Priemyselný park v Záborskom niečo iba cez 1,4 milióna SK. Zvyšok z EÚ prostredníctvom SARIO.
Hagyari Prešovčanov poriadne okradol, rádovo v stovkách miliónov korún.
Ale jemu to je jedno, ved jeho záujmom sú hlavne ženy a teraz má dalšie v poradí už 9. dieťa asi s piatou ženou.
Jeho morálka hovorí za všetko, tak ako aj umelé navodenie zdania, že čosi nebolo s papierami u Benča v poriadku, aby zachránil seba a zarobil na tom......
Ako znalý vecí kludne môžem povedať, že Hagyari je obyčajný podvodník, bez akéhokolvek charakteru, ktorý pre svoje kšefty neváhal okradnúť všetkých Prešovčanov a namočiť úplne nevinného bývalého primátora Benča do jeho odporných a podlých hier.

Replies


Hosť

#175 Re:

2016-03-21 20:53:33

#167: Pouze opis z Presovskeho vecerniku z roku 2014 -  

 Uplne stýmto článkom súhlasim. p. Benč je stara škola, ked niečo povedal tak to aj dodržal...

Vedel sa zastať ľudí, tak preto aj doplatil na dvôverčivosť...

Ps: Hagyari? ešte vládze?? Lebo čo viem to 9 dieťa už pomalý chodí... možná asi sám nevie čo a kde má...