Podpora odborov v kolektívnom vyjednávaní na ŽSR

Quoted post


Hosť

#113

2015-12-05 12:07

#104: - Re:  

 S touto petíciou nemáte asi ani podporu vo vedení OZŽ. Ak by ste mali, tak by ju uverejnilo na svojich stránkach, tak ako odkaz uverejnilo OAVD a NOŽ. Vymente pani traťováčku za človeka z turnusu a veci sa pohnú. 14 000 zamestnancov a podpora za 3 týždne len 530 ľudí. Tak zariaďte spropagovanie cez stránku OZŽ. Budem Vám držať palce. Čas je do 17.12.

Jedna modrá nepotrebná nálepka na všetkom zariadení, ktorú Vám teraz lepia na staré skrine stojí 14.90€. Zbytočne vyhodené peniaze. Na toto sú peniaze, ale dať človeku, čo len 30€ do základu na to peniaze nie sú.

 

Replies


Hosť

#114 Re:

2015-12-06 08:31:57

#113: -  

 To, že OZŽ priamo nepodporilo petíciu je nepochopiteľne a zároveň smutne. Oni asi majú inú strategiu. Na to akú, a prečo je ich postoj taký, aký je, sa musia pýtať ich členovia, členovia OZŽ.  Ale som zároveň presvedčený, že určite nemá členská zakladňa zákaz sa k niečomu vyjadrovať, resp. podpísovať.  Tak zase je to iba o ochote alebo neochote podieľať sa spoločne na veciach prinášajúch spoločne dobre.  Mne z toho vychádza, že pár stoviek zamestnancov je za to zvýšenie ( podotýkam mizerne ) , niekoľko desiatok očakáva zvýšenie z podnetu zamestnávateľa o pár stoviek, a tým pár tisícom zamestnancom je to jedno.   Pohundreme, poznevažujeme, pourážame ale neprispejeme svojou troškou k ničomu.   Nakoniec tak drsnejšie. Máme v spoločnosti jednu  skupinu, ktorá stále hovorí, kriči- veď oni nám to musia dať, máme na to právo.  Verím, že nečerpame inširáciu od nich.  A zvaľovať vinu na nedostupnosť informácii v dnešnej dobe??? Nepochopiteľne.  Kto chce nájde spôsob aj cestu.