Vyjadrenie nesúhlasu s vybudovaním základne NATO na území SK

Quoted post


Hosť

#345

2014-09-09 06:36

Citajte všetci ti, ktorí schvalujete a bagatelizujete prítomnosť NATO na Slovensku. A prestanete urazat ľudí, ktorí chcú chrániť svoje deti a ich potomkov.

Nedá sa pripojiť link, skopirujem len text z clanku  www.protiprudu.org o amerických vojakoch v Okinave. Kto chce, vyhlada si cely článok:

Japonsko hosťuje asi 50 000 amerických vojakov a dôstojníkov, najmä na Okinawe. Ich prítomnosť je zdrojom nepretržitého napätia s miestnymi obyvateľmi, a to kvôli zločinom páchanými vojakmi, narušeniami vzdušného priestoru americkými letmi a používaním krajiny americkou armádou.

Napríklad minulý rok v októbri bola miestna žena znásilnená americkými vojakmi.

V roku 1995 traja Američania uniesli a znásilnili 12-ročnú školáčku z Okinawy. Vojaci ju bili, zviazali, a pred znásilnením jej lepiacou páskou zalepili oči a ústa. Incident vyvolal masové protesty proti prítomnosti amerických síl.

Replies


Hosť

#350 Re:

2014-09-09 06:56:56

#345: -  

 súhlasím presne tak, nech si ľudia aj preštudujú niektoré USA doktríny a ich nepodpísané charty a dodatky o ľudských právach... napr. mučenie sa nemôže vykonávať na územií USA, ale všade inde áno... preto existujú zverské videá o mučení americkými vojakmi na BV.... preto existuje Guantanamo a pod... stačí si pozrieť obrázky na gúúúgli ....  nech mi tu nikto o nejakých mierumilovných mierotvorcoch z nato a USA nič nehovorí......