Petícia za návrat Kristíny Kormúthovej na obrazovky

Quoted post


Hosť

#56 Takétu sú podporné príspevky pod Dubovcovou

2014-05-20 22:36

Svine biele slovenske. Naliat do gagora borovicku, aby to vyzeralo ako sebevrazda.
Biely Slovak nie je clovek, je to nieco medzi simpanzom a makakom.
Vytvorime pre nich nieco na sposob prirodnej ZOO. A ostnaty drot okolo. Aby nepohryzli okoloiducich. Banany bude mozne vhadzovat.
Pomaly to tu zaciname preberat. Biely Slovak patri minulosti.
BEZ NA URAL, TY NEDOROBENY ,CHCES AJ TY STRIELAT TAK PRID ZAVON ,JA TI UKAZEM AKO NARABAT S PUSKOU A HLAVNOU OBRATENOU NA TEBA ,CO MI POVIES TY ZASPATY.

Pozor, veľmi veľa Cigánskych aktivistov provokatérov ktorí sa snažia ľudí navádzať na vulgaritu, rasistické výpady posilnených štátnym terorom! Neznížte sa na ich úroveň!

Replies

ebola

#204 Re: Takétu sú podporné príspevky pod Dubovcovou

2014-05-24 21:28:12

#56: - Takétu sú podporné príspevky pod Dubovcovou

len potom tu začnu pobehovať opice,ked to vy tu preberiete,jak na planete opic.len kto na vas bude robiť a čo budete žrať,ked tu slovaci nebudu?!ale možno vam budu posielať banany židoboľševici,ktorí držia nad vami ochrannu ruku ,inak by sme na vas už davno usporiadali poľovačku.nemaj strach mame s tym skusenosti od vojny a pušku aj samopaľ mám ešte po dedovi partyzanovi.Len jak si ty degeš negramotny získal zbrojny pas,že sa ohanaš puškami.Modli sa,že sa s ním preukažeš,lebo ťa davam do patrania a potom dostaneš basu za nedovolene ozbrojovanie v subehu s dalšimi trestnymi činmy,ktorích si sa dopustil!