Petícia za návrat Kristíny Kormúthovej na obrazovky

Quoted post


Hosť

#22

2014-05-20 18:23

Pani Kormútová neurazila všetkých Romov ale jedného,ktorý jej siahol na majetok.
Takže nejde o rasistickú urážku.Takto by sa v hneve zachoval určite každý.
Ak toto budeme ignorovať a postihovať nie okradnutých ale okrádajúcich.akoby sme im dávali do rúk zbrane a budú ešte drzejší.Ukradnú nám aj posteľ pod zadkom.
Čo je to za právny štát,keď chráni zlodejov a príživníkov a tresce slušných ľudí?

Replies

AIDYL NR.

#62 Re:

2014-05-21 02:38:13

#22: -

Presne tak.Správne píšeš.Neviem si predstaviť,či by niekto na jej mieste zachoval pokoj. To by nasralo aj mŕtveho.Snáď nebudeme tolerovať,neusporiadaných cigáňov a ich rozkrádanie a vandalizmus,vraždy a iné ohavnosti,len aby nás neoznačili za rasistov..a potom čo sú oni,ked sa nevedia kultúrne chovať a poctivo žiť?

 

A pán riaditeľ Mika,tiež nech si uvedomí,že nerozmyslene urobil krok,ktorý nemá pádny dôvod na to,aby ju vyhodil z práce! (nedávno ani policajta nevyhodili z práce hoci ho usvedčili,že mal niečo z drogami.)

Ak by on bol na jej mieste nevyspatý z obavy o smrteľné zdravotné problémy svojho otca.Zrazu ho zo spánku preberie rachot a keby zistil,že mu tam tam cigánča bez obáv kradne rýmsu, tak neviem,či by len mávol rukou? Iný by v tom návale zlosti hneď do neho strelil,ako do čierného krkavca. Pani Kormútová si len na svojom statúse vyliala zlosť.Čo je pochopitelné.