fašistov tu nechceme na slovensku

rudo vasky

/ #19 Ještě před čtyřmi lety Marián Kotleba pořádal výpravy proti Romům, dnes je poslancem

2016-03-19 12:45

Kotleba šíri nenávisť Povedz mi jednu fašistickú vec z jeho programu. Ak si ho teda vôbec čítal.

Kotlebova partaj přináší diktaturu i sentiment s hodnotami nacistických kolaborantů  

V březnu jsou na Slovensku volby. Do nich kandiduje mnoho subjektů s ultranacionálním podtextem. Zatímco úřadující předseda vlády bere frontálním  útokem místní muslimskou komunitu, Kotlebovi radikálové zcela veřejně a bez okolků napomáhají kromě islamofobie a nenávisti k multikulturalismu také skomírajícímu anticikanismu. 

Kandidáti na poslance nabízejí jednoduchá řešení s předem označenými viníky všeho dění. Předem na začátku sáhodlouhého monologu působí umírněně a dokonce jsou ochotni některé objekty cílené nenávisti označit za správné občany, aby posléze mohla zbytku proslovu kralovat čistá extenze rasismu a účelové nenávisti. Postavičky slovenského neonacismu, neofašismu a jiných nedemokratických ideologií přešly na kandidátku Kotlebovy strany. Často si na předvolební plakáty a nejrůznější prezentační materiály umístiliy symbol krajní pravice. Zpočátku nic neříkající dvě osmičky nebo dvě čtyřky udělají radost přebělené dušičce. S čísly je možné bez trestu zajajlovat, nebo vyjádřit své sympatie k nacistickým jetnotkám SS.

Ze slovního projevu jednotlivých kandidátů z řad Kotlebovců běhá mráz po zádech. Jako kdyby v pozadí pochodovali příslušníci Hlinkovy gardy a s kazdou pomyslnou tečkou na konci věty nepožadovali nic jiného, než otevření koncentračních táborů pro novodobé “zrádce a příživníky” národa. Kotlebova Ľudová strana Naše Slovensko je typickou značkou nesvobody i nesvobodných ideálů, kde společnost zůstává rozdělena kvůli lepšímu ovládání a mediální manipulaci na jednotlivé tábory nacionalistů a zlotřilých odpůrců národního socialismu, ke kterému partajníci projevují velkou náklonnost.

Předvolební projevy Kotlebových kandidátů jsou pohledově na chlup stejné. Kandidáti mají černou nebo šedou bundu připomínající bombry z devadesátých let minulého století. Nechybí ani rukavice v tmavé barvě a rozkročný postoj naznačující agresivitu s nacionální dravostí. Typickou tváří Ľudové strany Naše Slovensko by mohl být dva a dvacetiletý Milan Mazurek ze Spišské Belé.Do voleb kandiduje na čtrnácté pozici. Jako zaměstnání uvádí pozici manažera e-shopu. Mladíček, jemuž ještě ani mléko na bradě nezachlo, objíždí svůj “volební okrsek” s prupovídkami o škodlivosti Romů. Vykládá o apokalyptickém svétě, kde je majorita znásilňována, okrádána a mlácena vládou privilegovanými Romy, proti kterým Milan Mazurek na protiromské demonstraci ve Zborově také vystoupil. Obyvatelé romských osad jsou pro mladého rádoby politika důkazem “incestních a zaostalých poloopic”, které chce Kotlebův kandidát radikálně převychovávat.  Otázkou je, co poslanecký kandidát myslí oním radikálním převychováváním. Možná by se jednalo opět o koncentrační tábory, ve kterých by si Mazurek užíval pohledem na tyranizované oběti své nenávisti. K silvestrovské události v Kolíně nad Rýnem Milan Mazurek na svém facebookovém profilu dodává: “Čo dodať, pustiť si do krajiny viac než milión čiernych ľudí, o ktorých vôbec nič nevedia je naozaj úspech. Likvidácia vlastného národa, nič iné multikulturalizmus v skutočnosti nie je!“………dalo se od extrémisty očekávat něco jiného? V časech zimy plné sněhu přináší Ľudová strana Naše Slovensko bílou politiku přihnědlých zvratků tolik známých z dob kolaborace Slovenského štátu s nacistickým Německem.Pro Milana Mazurka zůstávají všichni uprchlíci černými…….možná by měl mladíček svo myšlenkové pochody zopakovat Kotlebovi, jež pomoc ve volbách shání také u slovenských imigrantů v zahraničí…….na příkladu Milana Mazurka je vidět průřez nározorovým spektrem Kotlebovců. Tito radikálové nejsou “pouze” rasisty útočícími vůči slovenským Romům a multikulturalismu. Velká část z nich jsou také antisemité pokládající Protokoly sionských mudrců za jasné svědectví židovské nadvlády.  Ľudová strana Naše Slovensko přináší diktaturu a sentiment s hodnotami nacistických kolaborantů, jež jsou zobrazovány jako nové hodnoty správnější svobody i správnější a mnohem spravedlivější společnosti, ve které bílý obyvatel přemýšlí pouze s antisemitským a xenofobním pohledem na svět.

Ještě před čtyřmi lety Marián Kotleba pořádal výpravy proti Romům, dnes je poslancem

Kotleba  ten tvoj volebny program bol iba tah na voličom ti kokot heee takže tak