Petícia proti zvyšovaniu poplatku za MŠ v Rusovciach

Mil

/ #2 Skolka

2015-03-11 14:56

Poslanci by mali podla mna hladat riesenia, nie si nahanat politicke body peticiami a burcovanim ludi. Co ste pani Tulekova urobili pre zlepsenie urovni v skolke na ktore sa odvolavate? Alebo Vas manzel, ktory sedel v zastupitelstve predtym?/ okna ci ine materialne zabezpecenie, alebo zlepsenie vyucby?/ Ci len chcete usetrit, lebo ste zainteresovana a chodi tam vase dieta?

Skola a skolka su bezodna studna na peniaze, kedze riaditelka zadava zakazky svojim, nevie vydokladovat predrazenu chodbu, alebo minanie energii, na ktore ide stale viac penazi. Tomuto sa ako mienite venovat? Tak, ze ma uz svoj vek a nechajme ju tak, nie je to az tak zle?

Kym sa rodicia nevzburia proti tomuto vedeniu skoly, tak nenastane zlepsenie v nicom. A ked proste dochodca nema na tuto funkciu, tak nech ju nerobi, ak nam ide o uroven vzdelania deti a nie politicku kampan.

Nazor na zvysovanie platby za skolku? Ked sa vy pozerate na to cez seba a usetrenie nakladov, tak verte ze sa najde dost ludi, ktorych sa skolka netyka a nechcu ju dotovat , ale chcu mat radsej za tie peniaze opravene chodniky, ci cesty.. Alebo dajme ludom na vyber, ci chce vacsina obyvatelov dotovat skolku pre 50 deti sumou x / sukromne skolky su stale x krat drahsie/, alebo nieco ine, co prospeje vsetkym. Ale toto nie je tiez urcite spravna cesta