Otvorený list na ODVOLANIE pani primarky MuDr. Evy Mocovej

Karlotiskot

/ #40 Trošku rozumu zapojiť

2014-05-21 19:50

Takže pekne po poriadku. Milá pani, ktorá nemá rada oslovenie moja milá. Vaše štúdie a prieskumy sú užasne presné, ale alergia a astma sú dve rozdielne veci, lieky, ktoré sa používajú na liečbu alergií sú diametrálne odlišné od liekov, ktoré sa používajú na liečbu astmy. Ďakujem dovidenia.

Čo sa týka toho ako je uznávaná vo svete. Trošku si pletiete pojmy s dojmami. "Svetové prvenstvo získali v počte skrínovaných, randomizovaných a štúdiu úspešne ukončených detských pacientov a adolescentov do 18 rokov veku" K tomu je jasne napísané, že táto štúdia je financovaná farmaceutickou spoločnosťou, rozumej zameraná na preukázanie úspešnosti ich lieku pri liečbe. Fakt sa ti to zdá ako niečo pozitívne? Tá žena zjavne potrebovala vyprodukovať výsledok nie skutočne liečiť, preto toľko "astmatikov" našla a či už sa vyliečili tým, že jej liečba fungovala, alebo tým, že jej liečbu ľudia vysadili, na papieri to vyzerá rovnako.

A neznevažujte tu prosím obete nekvalifikovanej a účelovej liečby tým, ako im proste chýba úsmev, pretože v budúcnosti tak niekto môže znevažovať vaše námietky, keď sa budete dovolávať lepšieho prístupu voči vášmu zdraviu, alebo zdraviu vašeho blízkeho.