Nesúhlas s novelou obmedzujúcou právomoci prezidenta


Hosť

/ #10

2014-04-03 08:08

Žiadne obmedzovanie a okliešťovanie právomocí!!!!Toho sa bojí táto zlodejská cházka najviac, že prokurátori po nich pôjdu. Doteraz to nepotrebovali a keby bol Fico prezident,tiež by takýto zákon nepotrebovali. Ale stolička im začína horieť pod zadkom, tak sa snažia zachraňovať ako sa dá.Je to arogantná,chamtivá,mafiánska zberba.
Len tupec nevidí,čo sa deje. Nadišiel čas skoncovať s týmito mafiánskymi praktikami!Majú v parlamente 83 stoličiek,nadpolovičnú väčšinu-dlho. Majú všetky právne páky,aby posunuli veci k lepšiemu. Robia pravý opak, je to zneužívanie právomocí voči občanom. A ešte sa nehanbia nazývať sa SOCIÁLNYMI!!!
Občania! Dokedy sa budete ako tupci na to pozerať????Nestačilo vám to? Platíte dane z daní!!!Z vášho platu pre vás a vaše deti nezostáva na prežitie.A oni chcú ďaľšie dane od vás!!!To naozaj chcete nechať vaše deti hladovať? Uvedomujete si, že sme na tom omnoho horšie ako africké štáty??Uvedomujete si to vôbec? Alebo ste od hladu zabudli rátať???
Predávajú vám pôdu pod nohami zahraničným zbohatlíkom,s pôdou vám berú aj vodu. Vaše deti nebudú mať ani vodu na pitie!!!Ani kúsok chleba z vlastnej zeme! Uvedomujete si to??? Zničili poľnohospodárstvo,priemysel-všetko!!!Teraz odovzdávajú našu pôdu s vodou!!! A vy všetci čušíte!!!
Už vás nebude ani kde pochovávať!!!