Chceme živé prenosy z Ústredného krízového štábu a konzílií odborníkov - MÁME PRÁVO NA PRAVDU!

Neistota, nedôvera a zmätočné vyjadrenia premiéra Igora Matoviča v súvislosti s bojom proti koronavírusu spôsobujú na Slovensku čoraz väčší chaos. Ľudia nevedia, aké opatrenia sú v platnosti, ako sa budú otvárať prevádzky, kedy budú môcť deti nastúpiť do škôl a aké kroky plánuje vláda v najbližších dňoch. Zasadnutia Ústredného krízového štábu, Pandemickej komisie vlády SR a konzília odborníkov by preto mali byť od začiatku do konca verejné, napríklad vysielané naživo prostredníctvom verejnoprávnych médií, sociálnych sietí alebo video kanálu na stránke Úradu vlády SR či kdekoľvek inde tak, aby si ich mohli občania v prípade záujmu pozrieť. Sme presvedčení, že ľudia majú právo vedieť, ako tieto rokovania prebiehajú, aké návrhy prezentujú odborníci a ako sa o nich hlasuje.

Svojim podpisom oprávňujem DOBRÁ VOĽBA na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.