PETÍCIA za záchranu verejného parkoviska a parku na Záhradníckej - Palkovičovej v Starom Ružinove

My, dolu podpísaní občania dotknutí na svojich právach vo veci verejného záujmu v zmysle petičného práva požadujeme od mestskej časti Bratislava-Ružinov, aby sa bezodkladne zastabilizovalo dotknuté územie verejného parkoviska tým, že sa odstráni oplotenie a elektrická rampa z verejného parkoviska a sprístupní sa predmetné parkovisko pre verejnosť.
Požadujeme predané pozemky nachádzajúce sa na parcele č. 10800/66, 10800/67 znova získať do majetku hl. mesta SR Bratislavy a následne ich spolu s parkoviskom zveriť do správy Mestskej časti Bratislava-Ružinov. V súlade s platnými právnymi predpismi SR žiadame zachovať význam parkoviska ako súčasti miestnej komunikácie vzhľadom na osídlenie a potreby miestnej dopravy. Žiadame mestskú časť Bratislava-Ružinov ako orgán miestnej štátnej správy a štátneho odborného dozoru o plnenie si povinností pri ochrane verejného parkoviska.

Boris Čechvala, Združenie občanov - Líščie Nivy, Palkovičova    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Boris Čechvala, Združenie občanov - Líščie Nivy, Palkovičova na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.