Petícia na podporu kandidáta za občianského prezidenta SR volby 2019

Kontaktujte autora petície

Upravil som vyhlásenie o Celoplošné amnestie pre exekúcie

2018-06-25 19:57:52

Upravil som program nasledovne:

Na svoju česť prehlasujem, že ak ma občania zvolíte za Vášho občianského prezidenta z ústavnej právomoci urobím tieto kroky aby som Vám občanom vrátil moc do Vaších rúk:

I.

1. V zmysle právomoci vyplývajúce prezidentovi z Ústavy SR rozpustím parlament z dôvodov demontáže demokracie a právneho štátu (prijímanie zákonov v rozpore s Európskym Dohovorm o ochrane základných ľudských práv)

2. Rozpustím vládu z dôvodov spolupráce sa mafiou (viď verejná mienka, kauza Baštrnak...) a na toto dočasné obdobie ustanovím úradnícku vládu z aktívnych občanov náhodným výberom (náhodný výber z prihlásených aktívnych občanov - odborníkov)

3. Vyhlásim predčasné parlamentné voľby s trojmesačným volebným maratóriom a právom aby každý kto má odvahu predstúpiť pred televízne kamery, aby predstavil svoj program cez verejno právnu televíziu a rozhlas a mohol sa zviditeľniť bez použitia vlastných financii.

4. Každý politický subjekt alebo jednotlivci budú musieť sa znova uchádzať o priazeň voličov a odovzdať petičné hárky s podporou občanov, pričom bude stačiť 1.000 podpisov pod petíciu aby sa mohol zúčastniť politickej súťaže, alebo od 30 rodín v mieste bydliska čestné prehlásenie, že ho navrhujú za svojeho zástupcu vo svojom volebnom obvode.

5. V čo najkratšom čase vypíšem referendum na niekoľko otázok:

II.

1. Občania, ste za to aby som udelil celoplošnú amnestiu na všetky exekúcie, ktoré Vám vznikli z dôvodov chudoby, druhotnej platobnej neschopnosti, nízkeho zárobku alebo zlých podnikateľských podmienok (mimo špekulatívnych dlhov)

2. Občania, ste za to aby priemerná mzda bola vo výške 1500 euro pričom minimálna 900 euro a maximálna 6.000 euro

3. Občania, ste za to, aby každý narodenný občan po celý život dostával základný prijem 400 euro mesačne (ak rozpustíme SIS a jej firmy)

Ak súhlasite zvýšte viditeľnosť o 1 euro Ďakujem

Ján Molnár

Prvý oznam

2018-06-17 10:58:42

54. dovoľujem si Vás požiadať o dovolenie zúčastniť sa súťaže o post kandidáta na prezidenta, nie preto aby som zvíťazil, ale aby som sa zúčastnil TV debaty vo verejnoprávnej televízie a povedal nahlast aj to čo si prečítate v blogu aj s linkou na tlačovku. Základom je článok uverejnený na internete ako môj blog

Nemusíte so všetkým súhlasiť, len mi dovolte pustiť sa do ústneho súboja a mojej argumentácie s protikandidátmi ale hlavne aby to počulo celé Slovensko. Podpíšte petíciu a dovolte mi účasť v politickej súťaže aj keď nie som známa celebrita, ale najviac prenasledovaný občan korupčným systémom a cez TV uvediem Holú PRAVDU o šúčastnom stave Slovenskej repibliky, to sa budú diviť!!!!

Ďakujem všetkym priateľom ktorí si na mňa spomenuli a posielam Vam draček zaznam z tlačovky konanej na moje narodky 11. júna 2018 zaznam zo zhromaždenia v mojom nasledujucom blogu hlavnespravy.

Ján Molnár

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

• Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.