Nesúhlas s ekonomickými sankciami voči Ruskej federácii

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Nesúhlas s ekonomickými sankciami voči Ruskej federácii.


Hosť

#126

2014-04-30 10:34

Nesouhlasím s mafiánskými praktikami uvalování sankcí na jakýkoliv stát. Sankce vždy poškodí ty nejzranitelnější části společnosti. To jsou většinou naprosto nevinní lidé. Tomuto světu se snaží vládnou mafie. Nenecháme si to líbit. Chceme žít ve světě, kde panuje mír, slušnost, tolerance a úcta!
Svyatogor

#127 Re: Re: Re: Re:

2014-04-30 12:22

#125: jana - Re: Re: Re:

Pani zlatá a kedy ste tam boli Vy, keď tak mudrujete??? Ja denne pracujem z Lotyšmi, Rusmi a Litovcami. Diskutujem s nimi a sledujem objektívnejšie spravodajské kanály ako Vy. Pokiaľ si nechávate gumovať mozog zmalnipulovaným spravodajstvom zo SME, centrum.sk, post.sk, zoznam.sk či TA3, Markíza, JOJ, tak sa ani nečudujem, že sa Vy čudujete a neveríte. Ale to nie je môj problém. Vidno že "agenti s teplou vodou" ako Vy už začínajú pracovať na diskreditácii tejto petície. A pokiaľ s touto petíciou nesúhlasíte, tak na čo sem chodíte otravovať ľudí? Kto Vás za to platí??? Así tí istí ľudia, ktorí platia "nezávislé a objektívne" masmédia SR však?!

Myslím, že o situácii na Ukrajine najlepšie hovorí situácia zo včerajšíeho večera z Majdanu z Kieva, keď sa fašisti z Pravého sektora rozhodli spraviť fakľový pochod cez mesto a celá táto ich akcia skončila fiaskom a násilnosťami. Napadli ich ukrajinský nacionalisti, ktorí nesúhlasia s rétorikou, akciami a plánmi fašistov z Pravého sektora voči občanom Ukrajiny.

Dalším zrnkom v tejto informačnej vojne je aj prejav nevôle Rusínov na Podkarpatskej Rusi, ktorí sami povedali, že sú pripravení vyčistiť Pokarpatskú Rus od fašistov a banderovských banditov do 48 hodín.

Takže milá pani Jana namiesto písania Vašich "múdrostí" bez akýchkoľvek argumentov, by ste sa mali zamyslieť sama nad sebou a dať šancu obyčajným obyvateľom Ukrajiny, aby si sami vybrali svoju budúcnosť a nevnučovať im judeofašistickú doktrínu USA, EU a NATO.

Tí ktorí sa rozhodli podpísať túto petíciu vedia prečo to robia a uvedomujú si aj to, že celá táto situácia sa nás dotýka. Ale možno Vy sa máte tak dobre, že si môžete dovoliť uhostiť vo svojom dome/príbytku regiment hladných fašistov/banderovských banditov z Majdanu... možno Vám za to aj poďakujú.

anonym

#128 Re: Ľudia otvorte si oči! Už je čas... a ten sa kráti! Zasiahnime kým nie je neskoro!!!

2014-04-30 18:58

#12: Svyatogor - Ľudia otvorte si oči! Už je čas... a ten sa kráti! Zasiahnime kým nie je neskoro!!!

ty si otvor oci, Rusko cenzuruje... www.info.sk/sprava/35335/rusky-parlament-schvalil-nove-pravidla-pre-blogerov/

nestacia im tie statne vycenzurovane media este chcu aj blogy cenzurovat a tlacit na nich aby nic nepisali proti kokotovi putinovi zmrdovi...

panama

#129 Re:

2014-04-30 19:04

#123: -

o Paname drž hubu ked o tom vies picu... tam bola vojenska diktatura tak co mali robit? ked vyhrala volby opozicia tak panamska armada v cele s tym kokotom noriegom ich zrusila lebo sa jej to nepacilo.

wtf

#130 wtf

2014-04-30 19:07

a ze rusi nasi bratia? no uzasni bratia, nestacilo ze nam rozkazovali v rokoch 1948-1989? a samozrejme ze nas nasi bratia okupovali 1968? na cele s tymi kokotmi lenin stalin breznev.. chvala bohu ze uz zdochli a dufam ze bolestivou smrtou hajzli..

Hosť

#131

2014-04-30 19:51

Intelektuální a mravní úroveň těch, kteří řídí osudy našeho světa, je zoufale nízká. Jsou hloupí a tudíž nebezpeční.
Svyatogor

#132 Re: Re: Ľudia otvorte si oči! Už je čas... a ten sa kráti! Zasiahnime kým nie je neskoro!!!

2014-05-01 10:42

#128: anonym - Re: Ľudia otvorte si oči! Už je čas... a ten sa kráti! Zasiahnime kým nie je neskoro!!!

Kto cenzuruje viac? Rusi či západ... USA, EU, NATO a ich pán Izrael??? Chlapče máš moc úbohé argumenty. Cenzúra a vymývanie mozgov praktizované slovenskou vládou a slovenskými médiami by Ťa mala viac trápiť ako to, či Rusko zasahuje proti západom sponzorovaným blogerom, ktorí úmyselne poškodzujú Ruskú federáciu svojimy nenávistnými breptami voči tejto krajine a jej obyvateľom. Radšej začni študovať a rozmýšľať vlastným rozumom... neopakuj to čo si počul od svojho neschopného otca, keď si bol dieťa. Tvoj Rusofóbny komplex vychádza len z Tvojej nevzdelanosti. Rusov nenávidíš, ale riť si ohrievaš pri ich plyne. Ono je jednoduchšie pľuvať žlč a hlieny na každého, komu niečo závidíme namiesto toho spraviť niečo, aby sme sa mali lepšie alebo aspoň dosiaholi minimálne to čo on/oni, však?

Vnuk Svaroga

#133 Re: Re:

2014-05-01 10:50

#129: panama - Re:

... a opäť jedna opozícia sponzorovaná USA... a ďaľší idiot s nízkym IQ a úrovňou vyjadrovania sa...


Hosť

#134

2014-05-01 11:15

...to co čteme, co nám ukazují, o čem nás přesvědčují(Kosovo- humanit. bombard.,Irák, Lybie, Egypt,Gruzie/J. Osetie, Sýrie,protiraketový obr. systém USA/EU;p.ministrině zahraničí USA pí Madeleine Albrightová- citát: ",... na co je Rrusům tolik surrovin..? " Je třeba více?! Našlo by se...
Svyatogor

#135 Vraždenie nevinných sa začalo

2014-05-03 10:32

Vraždenie nevinných civilných obyvateľov východnej a juhovýchodnej Ukrajiny sa už začalo... fašisti začali zabíjať etnických Rusov a priaznivcov federalizácie...
Dokedy sa na toto budeme nečinne pozerať??? Ten kto vedel o zločine a nezabránil mu je tak isto vinný ako ten, kto ten zločin spáchal!!! Pán prezident SR a slovenská politická mafiánska chunta dobre sa Vám spí???.... svedomie je pre Vás neznámy pojem... takže moja otázka je asi zbytočná. Slovenský národ je toho priamym dôkazom.
Svyatogor

#136 Zmysel tejto petície

2014-05-03 11:32

Myslím, že je načase zmeniť znenie tejto petície. Treba sa zamyslieť nad tým prečo zomierali naši dedovia počas 2. svetovej vojny... tým, že mlčíme a prizeráme sa zverstvám páchaným fašistami, banderovskými banditami, teroristami z USA, EU a NATO na nevinných obyvateľoch Ukrajiny, nesúhlasiacich z fašistickou vládou v Kieve, pľujeme svojim dedom do tváre a dokazujeme, že si nezaslúžime žiť a že oni zomierali zbytočne.

VEČNÁ SLÁVA MUĆENÍKOM Z ODESY, SLOVIANSKA A KREMATORSKA!!! BOH SPAS VAŠE DUŠE!!!
Julo

#137 Re: hm, Okinawa?

2014-05-03 21:38

#4: -

Tak to sa na nich stale nechytaju Rusi, ked mali svoj kontingent 50 rokov v NDR, ti tam znasilnili 2 miliony zien


Hosť

#138

2014-05-04 05:44

Ľudia, zobudte sa a vyjadrite svoj názor, pokiaľ nie je neskoro.

Hosť

#139

2014-05-04 10:21

Ešte mi nedá nenapísať že keď sa bude organizovať petícia o vystúpenie z útočného teroristického paktu NATO okamžite ju podpíšem.

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2014-05-04 13:08


Tetka Bielická Cigereje

#141 Pozor na Amíkov

2014-05-04 18:39

Je mi na grcanie z americkej politiky, ktorá až príliš nápadne začína pripomínať fašizmus a politiku Nemecka pred 2. svetovou vojnou. Americká ekonomika generujúca jeden dlh väčší ako druhý začína škrípať. Zo zelených dolárikov sa pomaly stávajú toaletné papieriky, nad ktorými niektoré krajiny začínajú ohŕňať nosy. TO sa Amíkom vonkoncom nepáči a veľkú šancu na zachovaní statusu quo nenažraní Amíci vidia vo vojnovom konflikte priamo v Európe. Zatiaľ snahám Američanov ku svetovej nadvláde stojí v ceste Rusko, ktoré už nie je také bezmocné ako za gorbiho či Jeľcina. Preto Amerika stoj čo stoj chce Rusko namočiť do špinavej hry s cieľom jeho oslabenia. Kým hlúpym Amíkom nevyšla oranžová revolúcia na Ukrajine pred pár rokmi, scenár opakujú s ďalšou dosadenou bábkovou vládou, ktorá je tak na jedno použitie ako u nás krpatý čierny mikimauz s večne škrtajúcim Ž-Myk_ložom.
Mali by sme túto špinavú hru prekuknúť a postaviť sa na správnu stranu barikády. Kým nie je neskoro.
https://www.youtube.com/watch?v=BABXj2nNO8k&list=FL31OoCMiRQHal8hlCK1-0ow&feature=share&index=11
Svyatogor

#142 Sloviansk, Kramatorsk, Doneck volajú o pomoc!!!

2014-05-04 20:01

Ľudia z Kramatorska, Slovianska a viacerých iných miest v Doneckej oblasti žiadajú o pomoc. Po útokoch jednotiek Pravého sektora, národnej "Nazi" gardy a "pomýlených" ukrajinských vojakov majú veľa zranených, pre ktorých nemajú dostatok obväzov, sterilného materiálu,liekov a krvi. Žiadajú tiež o chirurgické nástroje a vybavenie. Preto prosím ľudí zo slovenského Červeného kríža, aby v rámci možností zasiahli a poskytli týmto nevinným civilistom, trpiacim kvôli nenažranosti "mocných", pomoc!!! Včera títo vrahovia rozstrieľali 21-ročnú zdravotnú sestru Júliu Izotovu spolu s jej tromi priateľmi v aute, keď sa snažili ísť pomôcť zraneným ľuďom na blokposte v Kramatorsku!
http://lifenews.ru/news/132573


Prosba o pomoc z Kramatorska uverejnená na sociálnej sieti vk c o m:
http://vk.com/antimaidan.help?w=wall250820024_92

МОЛНИЯ!!! МАКСИМАЛЬНЫЙ РЕПОСТ!!!

В КРАМАТОРСКЕ ГИБНУТ ЛЮДИ!!

Операционная в Исполкоме. Здесь непрерывно принимают УБИТЫХ И РАНЕННЫХ с блок-постов вокруг города.
_______________________________________

Краматорску СРОЧНО нужны лекарства и перевязочный материал.

ОЧЕНЬ МНОГО РАНЕНЫХ!!!

_______________________________________

Список:
Цефтриаксон
Реасорбилакт
Физраствор
Неогемадез
Аминокапроновая кислота
кровоостанавливающие средства
Кетанол в ампулах и таблетках

ПЕРЕВЯЗОЧНЫЕ МАТЕРЕАЛЫ (МНОГО!)

Адреналин
Резидрон
Жгут медицинский - 10 шт мин.
Шолк нитки и иголки – по 15 шт мин.
Маски
Шприцы
Лейкопластыри
5м медицинской клиенки
Марля
Стерилюм с дозатором
Стерильный материал и стерильные салфетки
_______________________________________

Оказать финансовую поддержку Вы можете
по этим счетам:
_______________________________________

Яндекс деньги:
410011841926094

WebMoney:
R177443774359
Z237000170411
E383230602610

Perfect money
U3064993
E4572369

БОГ С НАМИ !!!
Мир Вам!


Друзья сегодня погибло около 50 (по данным МВД Украины 38, но уверен, что больше) человек Одесской Дружины. Можно сказать весь костяк. Уверен этот день навсегда войдет в историю Одессы. Пусть не сейчас, но через год-два люди обязательно осознают.

Я честно скажу смотрел и просто был в шоке. Они держали горящее здание, задыхаясь от дыма, но большинство не просили о пощаде, не кричали, они наоборот сражались и отстреливались до последнего, пока не задохнулись от угарного газа или не были забиты. Причем не только парни, но и девушки.

Они настоящие Герои. Люди с железной волей. Их можно было только убить, так как дух их сломить не удалось.

Царство Небесное всем погибшим.

В Н И М А Н И Е С Р О Ч Н О

Братья и сестры!

Мы столкнулись с недостатком медикаментов и перевязочных материалов для полноценного оказания медицинской помощи мирным жителям, получившим огнестрельные и осколочные ранения в ходе хунтовской АТО в Славянске и Краматорске.
Так как из бюджета средства практически не поступают, все происходит только на людском отношении и понимании.
Просьба к тем у кого есть возможность оказать помощь!

Нужны ПЕРЕВЯЗОЧНЫЕ МАТЕРИАЛЫ:

Медицинская клеенка
Марля
Бинты (стерильные)
Вата (стерильная)
Стерилюм с дозатором
Операционные наборы
Жгуты медицинские
Шолковые нитки и иголки
Маски
Шприцы
Лейкопластыри
Стерильный материал и стерильные салфетки
Кровоостанавливающие средства

АНТИБИОТИКИ!!!

_____________________________________________________
ОТДЕЛЬНАЯ ПРОСЬБА К ДОНОРАМ - СДАЙТЕ КРОВЬ, ее тоже не хватает!
_____________________________________________________

Оказать финансовую помощь Вы можете
по этим счетам:

Яндекс деньги:
410011841926094

WebMoney:
R177443774359
Z237000170411
E383230602610

Perfect money
U3064993
E4572369


Svyatogor

#143 Demokracia, ktorú podporuje aj slovenská vláda... ďakujem pekne!

2014-05-04 20:03

Tu je "demokracia", ktorú sa snažia nanútiť židofašistický "mierotvorcovia" z USA, EU a NATO obyvateľom Ukrajiny a Ruska... toto je ich dielo z Odesy:
http://lifenews.ru/news/132618
Svyatogor

#144 ...

2014-05-04 20:35

Одесса, любим тебя всей душой....тебя ждут ДОМА!!!

Разбейся, враг, о русское единство!
Беги скорее, не глядя назад!
Нам – Pусским, Белорусам, Украинцам, Cловакaм, Cербинам
Не нужно ваших лицемерных благ!

Колыбель ты наша, Киевская Русь!
Наши корни никогда мы не забудем!
Украинец, Словак, Pусский, Белорус, Cербин
Мы вовеки вместе были, есть и будем!
Svyatogor

#145 Nemci majú oči otvorené...

2014-05-04 21:03

A pre tých, ktorí si ešte stále myslia, že oni sú tí najmúdrejší... ale stále nechcú chápať, čo sa vlastne na Ukrajine deje je tu príklad z dnešného dňa z Nemecka. Som hrdý na týchto ľudí! A kde sú Slováci???... kosia trávničky a leštia karosérie svojich "tátošov"... sledujú Markízu a užívajú si "luxusu" a "pohody" importovanej USA, EU a NATO... česť výnimkám!

http://www.youtube.com/watch?v=vsy2cYwW67M

Hosť

#146

2014-05-05 09:39

Komentár ani netreba,ale NESÚHLAS vyjadriť treba!!!

Hosť

#147

2014-05-05 16:44

Bola by som rada, keby sa prebudili najmä mladí ľudia tak napríklad, ako včera pri pochode rusov v Berlíne. Médiá o tom mlčia. Veď kvôli americkým záujmom predsa nemôžeme pripustiť vojnu. Málo sme venovali vysvetľovaniu našim deťom, ako pomohli Rusi našim rodičom, mojich zachránili. Rada by som vedela, ako ublížili rodičom p. Dzurindu, keď v sobotu v televízii obviňoval z krízy na Ukrajine len Rusov. Američanov velebí.
Panama

#148 Re: Re: Re:

2014-05-05 19:56

#133: Vnuk Svaroga - Re: Re:

Tak si o tom naštuduj niečo ty, nevieš ani kde taká Panama leží. Tipujem, že tvoj odhad bude niekde v Afrike, že? A pre tvoju informáciu, keď tam vyhrala voľby normálna opozícia (žiadna sponzorovaná USA) tak generál Noriega si jednoducho povedal, že tie voľby neplatia a proste celkovo si robil čo chcel. To je normálne? Ja si myslím, že nie. Tak sa uvedom ty...

Asdf

#149 Re:

2014-05-05 20:02

#147: -

Maximálne mohli tvojim rodičom pomôcť do gulagu ;)


Hosť

#150 Re: Re: Re: Re:

2014-05-06 12:24

#148: Panama - Re: Re: Re:

"Panama" a "Asdf"... jeden provokatér skrytý za dvoma pseudonymami... Chlapče uvedom sa! Svoje komplexy z detstva si choď vybiť do telocvične alebo niekde na ihrisko... ale tam by sa Ti asi deti vysmievali kvôli Tvojej dengľavosti a nešikovnosti, však?!... "vyšum" chlapče! Tu sa vyjadrujú ľudia čo majú v hlave mozog a nie "čokoládu" ako Ty.