Petícia za výstavbu mešít v Bratislave ...

Bubulka

/ #11 Som v šoku

2014-09-19 18:52

Pozerala som si zoznam ľudí, ktorí podpísali petíciu a sú za mešity. Okrem jedného ruského mena iniciátora petície (prepáčte, ale myslím si, že ide o Čečenca), sú tam samí Slováci.

Ľudia, čo ste sa ZBLÁZNILI ???!!! Myslíte si, že demonštrujete demokratické zmýšľanie ? Ale islam nie je demokratický !! Sledujete vôbec dianie na Zemi ? Asi nie.

Práve pred chvíľou som hľadala na internete program jednej českej televízie a popri tom som našla iný článok. Vyberám z neho : "Aby zachránila manželství s Alžířanem, přešla na islám. Když se po nějaké době stala "důvěryhodnou" a začala více vnímat, jak to v komunitě chodí, přestávalo se jí to líbit." alebo ako iná osoba tvrdí "Když holky a kluci chodí do normální školy, tak mají šanci vidět i něco jiného. Kdyby muslimové získali práva zakládat školy, děti už by neviděly vůbec nic. Pak by vznikala ghetta, naprostá separace, a už bychom těžko dohledávali, co se tam děje," varuje bývalá muslimka, která vzhledem k tomu, že jí bylo vyhrožováno, nechtěla zveřejnit své jméno.

Tak sa prosím všetci, ktorí ste zástancami demokratických práv a myslíte si, že ľudia, ktorí prišli do cudzej krajiny, majú právo na niečo, čo je nám absolútne cudzie, najprv zamyslite, či priveľká demokracia a to myslím v každej sfére života, nie je začiatkom anarchie a násilia !!!