Petícia proti zavedeniu plateného parkovania na sídlisku Solinky

Quoted post

mr

#80 občan - nežilinčan...

2013-09-04 10:38

Nie je mi jasná jedna vec - pokiaľ niekto vlastní byt a nemá trvalý pobyt v Žiline, nemá právo parkovať svoje auto pred domom bez platenia? To je na súd...

Replies


Hosť

#81 Re: občan - nežilinčan...

2013-09-04 10:40:37

 

Spoplatnenie parkovneho nie je riesenie problemu, ale potrestanie obyvatelov Soliniek a ich pribuznych a priatelov, zato, ze mesto, ktoremu vsetci platime dane nie je schopne problem parkovania riesit!!! A netyka sa to len obyvatelov Soliniek, ale vacsiny obyvatelov mesta.

To si rovno pred sidlisko mozeme dat tabulu REZERVACIA SOLINKY. Ked Vas niekto bude chciet navstivit tak si bude platit vtupne ako do ZOO. Ked spoplatnia Vlcince a Hajik /co urcite urobia ak ich nezastavimne/, tak pri navsteve rodiny a priatelov na susednom sidlisku, nebudeme robit nic ine len navzajom platit sukromnym firmam poplatky A problem s parkovanim sa aj tak nevyriesi!!! Tym ,ze si kupite rezidentsku kartu, Vam nikto negarantuje, ze budete mat kde zaparkovat. Jedine co budete mat garantovane, ze nedostanete „papucu“!!!

Na sidlisku je problem v nedostatku parkovacich miest pre "domacich". Vecer po 19-20 tej hodine ked pridu ludia z prace nemaju kam zaparkovat. A vtedy uz vacsina navstev je prec. Preto nevidim dovod spoplatnovat parkovne. Nie je to nic ine ako cisty „biznis“. Aj ked slovo cisty v tomto pripade sa velmi nehodi!

A problem s firemnymi autami sa tiez nevyriesi, jednoducho si kupia rezidentsku kartu a potom si naklady odpocitaju z dani.