Petícia proti zavedeniu plateného parkovania na sídlisku Solinky

Už ma serete a všetci

/ #194

2013-10-15 07:54

Pozdavujem všetkých aj ctený petičný výbor. Včera som sa na zasadnutí v dubnej skale dozvedel pár nových informácii a dosť ma to zarazilo.
1. Stále sa tu každý len sťažuje a ľudia sú ochotní aj návrhmi podporiť alternatívy, ale niet hoto čo by to spísal a poslal na kompetentných - avizujem na petičný výbor (keď už niečo organizujete tak treba alternatívy, čo máte okrem horúcich hláv a stále dookola tých istých fráz?)
2. Ako vypadlo z nášho "aktuálneho" primátora riešenie bude a neplánujú ho stiahnuť ale sú ochotní zapracovať nové nápady , či postrehy.
- osobne si myslím že ho tlačí čas - a ako viem čas su bud peniaze alebo volebne obdobie.
3. Taktiež som sa pýtal pána budúceho kandidáta za SMER Igora Líšku - tvorca daného projektu (myslím, že každý si tu rozmysli, koho bude voliť), či boli zapracované už nejaké body zo stretnutia občanov sídliska solinky minulý mesiac. Odpoveď : citujem " do teraz mi nič neprislo ani mailom, ani iným spôsobom.
4. Takže, keďže primátor dal 2 týždne na to aby sa spísali alternatívy a návrhy tak zakladam na mojom osobnom cloude excel na zapisovanie návrhov a apelujem na vás! píšte tam nápady, aby sme to predložili aspoň my, keď niet toho iného.

ak to nebude predložene a zaevidované - primátor si umyje velmi jednoducho nad tým ruky keďže je tu tá možnosť a nevyužili sme ju.

Čo je v maili to sa počíta

link na cloud
verzia pre postrehy - je možne komentovať
https://docs.google.com/file/d/0B3GnSdmrrZfLM2dVNDZpUkZONWc/edit?usp=sharing

verzia informacná - doplnená o postrehy
https://docs.google.com/file/d/0B3GnSdmrrZfLZk9aUFZSaU1Wd28/edit?usp=sharing

 

a body 186-192 - beriem do uvahy a zapracujeme .. super nápady

 

A to co je v v linkoch su pápady postrehy ludi, neberte to ako nic fixne ale ako podnet k diskuzii