Petícia proti zavedeniu plateného parkovania na sídlisku Solinky

Slavomír Fačkovec

/ #19 info od organizátora petície

2013-09-01 20:32

Iba pre informáciu diskutujúcich uvádzam, že mám iba 1 auto a v prípade platenia 12 eur ročne by to pre mňa nebol až taký problém to zaplatiť (už teraz mám s organizovaním petície väčšie výdavky), ale ide mi o princíp, že platím dane a mesto má z týchto peňazí riešiť aj nedostatok parkovacích miest. A navyše, ak sa raz začne platiť za niečo čo bolo doteraz bezplatné, tak sa poplatok už bude iba zvyšovať a nikdy ho nikto nezruší!
Zavedením tohto systému sa obyvateľom Soliniek bude život komplikovať napr. aj s návštevami a systém už nikto nezruší ale bude ho iba kozmeticky upravovať. O tom svedčí aj vyjadrenie primátora Chomu, že v prípade ak sa takýto systém osvedčí, tak bude zavedený aj na Vlčincoch a Hájiku, ALE NIKDE NEHOVORÍ, ŽE AK SA NA SOLINKÁCH NEOSVEDČÍ, TAK HO ZRUŠÍ!

pre "PZ" listinná petícia je rovnako dôveryhodná ako elektronická (pri podpise petície sa podpisujúci nepreukazuje žiadnym dokladom) - kontrola sa vykonáva náhodným výberom a kontrolou podpísaných (podpísaný má uvedenú adresu!). Ešte dodávam, že okrem petície s Bieberom sú tu aj petície s tisíckami podpisov. Ak chcete papierovú formu petície, môžte ma kontaktovať a veľmi rád Vám ju zašlem.

Myslím, že je zbytočné tu diskutovať (toto je petícia a nie diskusné fórum), kto s petíciou súhlasí nech ju podpíše a kto nesúhlasí, tak nech nepodpíše.
Ja osobne by som bol najradšej, keby takúto petíciu zorganizoval niekto iný a ja by som sa iba podpísal.

Na záver ešte dodávam, že už by mohla skončiť doba, kedy politici (na štátnej a miestnej urovni) rozhodujú o občanoch bez toho, aby poznali ich názor!