Vyjadrujem podporu spoločnosti IKEA

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Vyjadrujem podporu spoločnosti IKEA.


Hosť

#1

2014-01-16 10:18

Kiež by takých spoločností ako je IKEA bolo viac.Každý musí vidieť že tu je naozaj záujem o potreby zákazníka od 0 rokov až po 99 bez ohľadu na to odkiaľ prichádza.Svojím nekompromisne antidiskriminačným postojom si ma získali už dávno.No a tiež sa tam dobre nakupuje,takže ak tam niekto nechce chodiť z dôvodu ideologickej neznášanlivosti,škodí sám sebe.IKEA to určite ustojí.

Hosť

#2

2014-01-16 12:21

Týmto vyjadrujem podporu inteligentného prístupu spoločnosti IKEA a odsudzujem konanie cirkvi, ktorá dlhodobo umelo vytvára sociálne tlaky a otvorene vyzýva k porušovaniu medzinárodného práva aj slovenskej ústavy, ktorými je Slovensko zaviazané chrániť ľudské práva všetkých svojich občanov!

Hosť

#3

2014-01-17 14:52

Je velmi frustrující vědět, že přestože žijete jak nejlépe a nejpoctivěji umite, v podstatě neexistujete. Jsem ráda, že pro společnost Ikea ano.
Vyberte si prezívku - PREZÝVKA

#4 Budúci zákazníci

2014-01-17 16:35

Ba len, kto vám o 2 generácie v IKEI bude nakupovať, keď si vychováme dostatok rovnakopohlavných potomkov?
Revotla

#5 Príroda

2014-01-17 18:25

Zdravá reprodukcia, zákony prírody? Nič? Posledné desaťročia ničenie planéty korporáciami? Pekne hustú hmlu máte pred očami. Nebojujem proti nikomu ani ničomu, stačí vidieť a obchádzať dobrovoľných úchylov.. Nemáte problém Vaše deti učit k homosexualite resp. bisexualite. Mám len cez dvadsať rokov, ale byť Vaším fotrom, tak po mojej výchove by ste nie že nenávideli homosexuálov a pod. ale vedeli by, že je to skrátka proti prírode.

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2014-01-17 19:39


luke

#7 Re: Budúci zákazníci

2014-01-18 15:52

#4: Vyberte si prezívku - PREZÝVKA - Budúci zákazníci

este ze k homosexualite ani heterosexualite sa neda clovek vychovat ;) skus si otvorit zopar knih a mozno zistis taky sokujuci poznatok, ze sexualna orientacia je vrodena..

ottosk

#8

2014-01-18 19:47

Kardinál Francis George z Chicaga to v januárovom stĺpčeku diecéznych novín povedal brilantne:

"Sexuálne vzťahy medzi mužom a ženou sú prirodzene a nevyhnutne odlišné od
sexuálnych vzťahov medzi partnermi rovnakého pohlavia. Táto pravda je
súčasťou zdravého rozumu ľudskej rasy. Bolo to pravdou pred existenciou
akejkoľvek cirkvi alebo štátu, a bude to pravdou, aj keď tu nebude žiadny
štát Illinois alebo Spojené štáty americké. Návrh na zmenu tejto pravdy o
manželstve v občianskom práve je menšou hrozbou pre náboženstvo, ako je to
urážkou ľudského rozumu a spoločného dobra spoločnosti. Znamená to, že
všetci máme predstierať niečo, o čom vieme, že je fyzicky nemožné.
Legislatíva môže rovnako dobre zrušiť aj gravitačný zákon."

meloda

#9 Re: Re: Budúci zákazníci

2014-01-18 19:51

#7: luke - Re: Budúci zákazníci

ziaden gen QX 28 a jeho vplyv na vznik homosexuality nebol potvrdeny. je to zastarala teoria a dnes to uz nikto netvrdi. skus sa pozriet do svojej minulosti a na svoje zranenia z detstva.

johny

#10 homosexualita ?

2014-01-19 14:16

Znepokojujúce! Homosexuálna aktivistka priznáva, že účelom boja za “práva” je zničiť rodinu.
20. Apríl 2013 / HSP

http://www.hlavnespravy.sk/znepokojujuce-homosexualna-aktivistka-priznava-ze-ucelom-boja-za-prava-je-znicit-rodinu/91800/
Lesbická novinárka otvorene o tom, ako zmena definície manželstva radikálne popiera manželstvo. Najradšej by bola, ak by manželstvá neboli pre nikoho

Hoci sa všade nájdu radikáli, neumenšuje to na vážnosti vyjadrení lesbickej novinárky Mashy Gessen. V interview pre rádio sa vyjadrila, že homosexuálni aktivisti klamú o svojej radikálnej politickej agende. Tvrdí, že im nejde len o prístup k manželstvu ako inštitúcii. Oni ho chcú totiž radikálne redefinovať a koniec koncov zničiť.

Zrušiť manželstvo ako inštitúciu

Masha Gessen hovorí: “niet pochýb, že homosexuálni aktivisti by mali mať právo zosobášiť sa, ale paradoxne, rovnako si myslím, že inštitúcia manželstva by ani nemala existovať. Bojovať za gay manželstvá si v podstate vyžaduje klamať o tom, čo v skutočnosti s manželstvom urobíme, keď sa k nemu dostaneme – klameme, ak tvrdíme, že inštitúcia manželstva sa takto nezmení… Manželstvo sa totiž zmení, a malo by sa zmeniť. A opakujem, nemyslím si, že by vôbec manželstvo malo existovať. Nie je to utópia. Ja totiž žijem svoj život reálne. Mám tri deti, ktoré majú rodičov, viac alebo menej, a nechápem prečo by nemohli mať aj zo zákona piatich rodičov… Keď som spoznala svoju partnerku, práve porodila svoje dieťa, a biologickým otcom jej dieťaťa je môj brat. Potom, biologický otec mojej dcéry je muž, ktorý teraz žije v Rusku, a môj adoptívny syn ho tiež považuje za otca. Čiže piati rodičia troch detí. A naozaj, rada by som žila v takom právnom systéme, ktorý by reflektoval tieto skutočnosti. Lenže to nie je kompatibilné s inštitúciou manželstva.”

Homosexuáli sa nechcú sobášiť

Už dlhší čas sa obhajcovia prirodzeného manželstva pokúšajú ukázať, že skutočná agenda za požiadavkami homosexuálnych organizácií nie je manželská rovnosť ale totálne rozmotanie manželských spletitostí a vykorenenie tradičných hodnôt zo spoločnosti.

Žiaľ, slová tejto aktivistky za homosexuálov potvrdzujú aj štatistiky. Keď dostali príležitosť sobášiť sa po tom, čo sa zákony zmenili, len veľmi malé percento homosexuálov to vôbec zaujímalo, na rozdiel od heterosexuálnych párov. Vyvstáva teda otázka, či je naozaj potrebné riešiť takto manželstvo kvôli “férovému” rozsahu výhod, ktoré ponúka. V Holandsku sa sobáši len 12% homosexuálov v porovnaní s 86% heterosexuálov. V Kalifornii od roku 2008 (od zmeny zákona) využilo šancu zosobášiť sa menej než 20% z kohabitujúcich homosexuálnych párov, pričom sobášiacich sa (tiež už spolužijúcich) heterosexuálnych párov bolo až 91%.

Je zjavné, že de facto sa uskutočňuje “len” kultúrna zmena a upúšťanie od tradičnej rodinnej etiky, nakoľko väčšina homosexuálov žijúcich spolu ani nepotrebuje a ani netúži sobášiť sa. To, čo chcú, je radikálne zmeniť koncept chápania manželstva.

Gayovia a lesby sú slobodní žiť život tak, ako chcú. A dokonca dnešná spoločnosť im za to tlieska tak, ako v histórii nikdy predtým. Je ale otázne, či majú právo zmeniť manželstvo pre celú spoločnosť.

prezyvka je s "Y"

#11

2014-01-20 07:09

IKEA plne pochopila "gender maistreaming". dnes je lesba/vid ich katalog/, minuly rok bola gay/vid ich katalog pre polsko, ktory taktiez vyvolal seriu protestov normalnych ludi/ a pred dvomi rokmi bola dokonca moslim - to v case, ked vydala katalog pre krajiny Perzskeho zalivu. vtedy tam nechala vyretusovat aj zenu v pyzame, ktora si spolu s manzelom a dietatom sla umyvat zuby/. Preco IKEA nezobrazila aj pre moslimsky svet taketo dva typy spoluzitia? pretoze by jej domorodci po vyjdeni takehoto katalogu rozbili predajnu!!! ale ani my, Slovaci, nestojime o propagaciu homozvazkov a homosexuality! tak ake hodnoty nam to vlastne IKEA chce ponuknut? su to hodnoty zaniku spolocnosti. ak sa spolocnost nevrati k tisicrocnym osvedcenym hodnotam manzelstva muza a zeny a spolocnej vychovy deti, Europa nema sancu prezit. a IKEA bude na tomto zaniku participovat.

Hosť

#12

2014-01-20 10:01

Skutočne mi nevadí táto kampaň, v konečnom dôsledku je to len marketing. Možno by však stálo za zamyslenie, ako sa s touto skutočnosťou vyrovnáva p. Ingvar Kamprad, v minulosti aktívny nacista dlhodobo podporujúci túto ideológiu.

Hosť

#13

2014-01-20 16:30

Homofóbni ľudia sú vystrašení z každej inakosti. Miesto toho aby sa snažili dovzdelať sa a veciam porozumieť, bojujú proti odlišnosti v predstave, že sa zavďačia pánu bohu, ktorý ich za ich postoj ochráni pred predpokladaným nebezpečenstvom.

marian

#14 ikea

2014-01-20 16:38

myslim ze v centrale IKEA (nie na Slovensku) musia mat po precitani tlacovych zvodiek velku zabavu najma zo Slovenska. Jedni ostro protestuju, druhy ich podporuju peticiou. Ak niekoho podporujeme peticiou vyjadrujeme tym slabost-oslabenie-zranitelnost daneho subjektu a preto sa za neho treba postavit obcianskym postojom - peticiou. Toto urcite IKEY nereze a Hrubcova je po staznosti Aliancie za rodinu teraz uz duplom nestastna ze zase gay aktivisti ich pouzili ako battlefield. O co sa stavime ze IKEA by bola bez tejto peticie (i protestu Aliancie pre rodinu) stastnejsia ? A pre aktivistov: v 21 storoci organizovat peticiu za globalnu korporaciu ? mate 'vsetkych doma' ? Toto by vam u Eda Chmelara nepreslo.
janzurik

#15 Ikea

2014-01-21 11:00

Velmi ma potesila tato aktivita a podpora pre spolocnost IKEA. Verim ze tato aktivita oslovi spolocnost Aliancia pre rodinu, ktora si uvedomi ze kona diskriminacne nie len voci spolocnosti IKEA ale aj voci gay komunite - ved pravo nakupovat ma kazdy a tiez Ikea moze oslovit kojhokolvek na svoju propagaciu.

Hosť

#16 Re: Budúci zákazníci

2014-01-21 17:18

#4: Vyberte si prezívku - PREZÝVKA - Budúci zákazníci

Tak o toto strach mať nemusíš..Ľudia sa budú rodiť aj keď budeme akceptovať práva menšín..


Hosť

#17 Re:

2014-01-21 17:23

#11: prezyvka je s "Y" -

chacha..lebo IKEA bude zo zničenia európy profitovať úplne najviac.


Hosť

#18 Re: ikea

2014-01-21 17:28

#14: marian - ikea

Petícia nieje o podpore pre IKEU, ale o tom či nám tu bude banda fanatikov neustále vyskakovať zo svojimi paranoidními predstavami ako čertík z krabičky pri každej maličkosti.


Hosť

#19

2014-01-24 07:21

Aliancia pre rodiny a podobne hnutia alebo ako to nazvat nech sa v prvom rade staraju o to aby mlade rodiny (heterosexualne podotykam) nezomierali od hladu alebo mali kde byvat. toto je taky strasny problem ze ikea dala nejaky clanok... Vazeni, urcite si priority a nie len sa chytajte za kazdu cenu sprostosti na ktorych sa snazite zviditelnit. Rieste veci ktore su podstatne a dolezite a potom mozno niekto bude Vase pripomienky brat vazne ked nieco dosiahnete v problematike mladych rodin a osamelych mamiciek na slovensku. je mi vas luto vy chrapuni smradlavy z aliancie a cirkvi
cica mica

#20 Re: Re: Budúci zákazníci

2014-01-25 17:16

#7: luke - Re: Budúci zákazníci

este keby si tu pastol nejake tie linky na tie knihy.

lebo takto to vyzera, ze sokujuce poznatky chybaju tebe - totiz ze ziaden vyskum nedokazal a nepotvrdil, ze homosexualita je biologicky podmienena. to tvrdi nemecky profesor, sexuolog, homosexual a homoaktivista v jednom:

Professorr Sexualwissenschaften und fuhrender Sexualwissenschaftler in Deutschland, der sich selbst zur Homosexuellenbewegung zählt, hat die Forschung so zusammengefasst: „Alle in der Vergangenheit angestellten Versuche, die Homosexualität biologisch zu verankern, mussen als gescheitert bezeichnet werden. Auch in allerjungster Zeit wurden einmal mehr beträchtliche Forschungsanstrengungen unternommen, das ausschließliche sexuelle und erotische Interesse am eigenen Geschlecht als biologisch determiniert nachzuweisen… Diese Forschungen haben bislang nicht zu tragfähigen und konsistenten Resultaten gefuhrt.“



dakujem za zmazanie

#21 pozor na schlessinger

2014-01-25 17:27

neukojena slecna/pan schlessinger zase robi inakym medvediu sluzbu. ta zenska snad nema vsetkych pät pohromade.
vam otatnym, ktori chcete zakonnu podporu pre niektore svoje aktivity len tolko: na slovensku je vela ludi, ktori vas toleruju, a ktori by vas ochotne podporili. neurobia to len preto, ze za seba nechavate ´´bojovat´´ sialenu exhibicionistku, bez stipky sebareflexie a zdraveho rozumu, ktora vasej veci uz dlhodobo viac skodi ako pomaha.
sposob akym slecna/pan schlessinger prezentuje vase poziadavky, ako vystupuje v mediach ma len jediny vysledok - je coraz viac ludi, ktori pri pocti jej mena prevratia ocami a zahundru nieco o sibnutych lesbach.
pre verejnost je nemenej dolezite - okrem toho co ziadate - aj sposob, akym to prezentujete a kto a ako pri tom vystupuje.
romana hra takticku hru - vyvija aktivitu, ale na druhej strane realne zhorsuje situaciu vo vas neprospech - co prakticky znamena, ze na teplom, dobre platenom aktivistickom miestecku bude sediet este o niec dlhsie...

Hosť

#22

2014-01-26 10:40

podporu spoločnosti IKEA ROZHODNE NEVYJADRUJEM

Hosť

#23 končím s IKEOU

2014-01-27 18:54

nevedel som že IKEA spolupracuje na rozvrátení zdravej spoločnosti, končím s IKEOU a tovar budem hľadať u predajcov podporujúcich zdravú spoločnosť
ja

#24 IKEA

2014-01-27 22:13

V IKEA už rozhodne nakupovať nebudem.
kultura po svedsky

#25

2014-01-29 07:20

IKEA nam prisla "doniest" na Slovensko "kulturu". asi takuto: 8 rocny svedsky chlapec, ktory zije v domacnosti so svojim gay otcom a jeho partnerom, /v tej istej domacnosti zije aj jeho nahradna lesbicka matka so svojou partnerkou/ sa raz spytal svojho otca ci je pravda, ze si moze zobrat za manzelku aj zenu, nie len muza!!!! tak toto je ta kultura po svedsky! tak toto si fakt na Slovensku neprajeme!