Antipetícia- neberte nám Iron Maiden

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Antipetícia- neberte nám Iron Maiden.

danoh

#1

2016-06-07 20:29

ok, ale autor by si mohol aspoň zistiť, že Spoločnosť sv. Bazila Veľkého je sekta, ktorá nemá s katolíkmi nič spoločné. Spájať to teda s Vatikánom je pomerne nevhodné a zavádzajúce.


Hosť

#2 Re:

2016-06-07 20:38

#1: danoh -  

 ďakujem za pripomienku, napravím

Pavel Slovák
Autor petície

#3 Re: Re:

2016-06-07 20:41

#2: - Re:  

 napriek tomu, ze to bolo pouzite skôr v obraznom slova zmysle 

Starý Moskvič Tvrdé Auto

#4

2016-06-10 18:50

Spolok Sv. Bazila sú skupina kokotov. Na Pohode idú stavať minaret a tým podporiť islamizáciu Európy a tú sektu trápy Iron Maiden. Prečo nespíšu petíciu proti Bažant pohode ak sú to takí svätí bojovníci?

 

diabol vás pozýva a vy hovoríte áno

#5

2016-06-14 10:43

Iron Maidon je satanistická skupina. Akú kultúru vlastne ponúka?

- okultné posolstvá - mágia, čary, veštenie, modloslužobníctvo

- uctievanie diabla, mocností temnôt, ich oslava, radosť zo zla

- sexuálna nemravnosť

- vzbura, prekliatie, násilie

- propagovanie vraždy a sebevraždy.

Produkcia danej skupiny je zlo, ktoré pôsobí na podvedomie všetkých, ktorí túto hudbu počúvajú. Nasávajú posolstvá zla a nenávisti a zlo a nenávisť tak vstupuje do ich životov. Nie je to umenie, lebo to povznáša ducha. Ich hudba ubíja, deštruuje, nenávidí dobro, poriadok, lásku. 

Diabol existuje a hudobníci sú jeho služobníci. Pozrite sa, ako vyzerá ich plagát na koncert. Ohyzdný diabol bez kože na tvári so zakrvavenými očami a vyškľabenými ústami sa načahuje za vami s rukou so zvieracími pazúrmi. V druhej ruke drží nôž, z ktorého steká ešte krv. Za ním je mohyla, ktorá pripomína pohanské svätyne, v ktorých sa prinášali ľudské obete. Názov koncertu je Book of Souls - Kniha duší. Diabol vyšiel na lov duší, chce aj tvoju dušu a ani sa tým netají. Hovorí o tom, nakreslil to na plagát. Máte oči a nevidíte? Nechoďte na ten koncert, nehovorte diablovi áno, nepúšťajte ho do svojej duše, jeho slová do svojej mysle a jeho jed do svojho srdca. 

 

Dumbar

#6 Re:

2016-06-14 13:40

Sestra Duckettová

#7 Re:

2016-06-14 13:54

#5: diabol vás pozýva a vy hovoríte áno -  

 Diabla ani Boha niet, snaž sa pozrieť na veci aj z iného ako len svojho zaslepeného pohľadu. Viacej nenávisti ide z tvojho komentu ako z celej tvorby Iron Maiden

Yossarian

#8 Re:

2016-06-14 13:57

#5: diabol vás pozýva a vy hovoríte áno -  

 Ako vraví Dumbar, Boha (ani diabla) niet.

Snowden

#9 Re: Re:

2016-06-14 13:59

#8: Yossarian - Re:  

 Je mi zima.

vyberte si dobro a krásu

#10

2016-06-14 18:56

Bohužiaľ, speváci Iron Maidon si to, že diabla niet, nemyslia. Oni v diabla veria. Zvláštne, že vy v diabla neveríte a aj napriek tomu idete na ich koncert spievať si s nimi ich pesničky. 

 

 

McWatt

#11 Re:

2016-06-14 19:22

#10: vyberte si dobro a krásu -  

 ale my na Iron Maiden nejdeme... nam je v podstate dost ukradnuty... tu ide o princip... ze co tu máte komu co zakazovat... ale ich hudba sa mi paci a to, ze tie texty a celkovo ich metalovy prejav neviete brat so zdravym nadhladom je jedine vas problem... nevnucujte inym ludom svoj strach z nezmyslov... 

 

vyberte si dobro a krásu

#12

2016-06-15 09:22

Nemyslím si, že to, o čom píšem, sú nezmysly. Nie je dôležité, čo si o tej hudobnej skupine myslíte vy, ale to, s akým úmyslom oni skladajú svoje piesne a idú na koncerty. To, čo majú v srdci vyráža aj na povrch. Je to vidno na ich oblečení, na plagátoch, ich tričkách ponúkaných na predaj, na vizuáli koncertných pódií, v slovách piesní. Vráťme sa k ich plagátu, ktorí propaguje ich koncert v Žiline. Čo ním chceli povedať? A bol ten vyobrazený "motív" náhodný?

V r. 1519 pristáli pri pobreží Mexika lode Hernána Cortéza. Aztécky kráľ Montezuma ho považoval za boha Quetzalcoatla a preto mu poslal dary - medzi nimi aj ľudskú mŕtvolu. Cortéz bol zhnusený, nechápal, že pre Montezumu ho poctil najcennejším darom, pretože keď mu poslal ľudskú obeť, označil ho za boha. Neskôr na jeho počesť usporiadal aj hostinu, na ktorej ponúkali dobyvateľom jedlá z ľudských sŕdc.  

Aztécky verejný kult sa v Tenochtitlane zakladal na praxi, ktorú v našej kultúre pripisujeme psychopatickým vrahom. Liturgický kalendár bol listinou rafinovaných tortúr, ktorých popisy môžeme dnes nájsť jedine v análoch súdnej medicíny. Každý aztécky bôžik si žiadal ľudský život. Tlaloc, zodpovedný za úrodu a dážď, dostával za obeť potopené deti. Keďže tichá smrť sa mohla zdať Tlalocovi nemilá, obete najprv mučili, vytrhávali im nechty alebo pichali pod ne triesky. Až nárek mordovaného dieťa zaručoval dážď, ktorého intenzívnosť bola úmerná plaču malej obete. Vrcholným bodom slávnosti sviatku Xipe Toteka, patróna rastlinstva, bola zase postupná rituálna vražda, ktorú začínali prebodnutím obetí šípmi tak, aby ich vytekajúca krv vsiakla do zeme ako voda. Až potom z krvácajúceho položivého tela sťahovali kožu. V porovnaní s takýmto zverstvom sa rituálna dekapitácia (sťatie hlavy) žien, symbolizujúca žatvu kukurice, zdá byť humánnym aktom.

Na vrchole mexického panteónu bol boh vojny Huitzilopochtli. Pohanskí kňazi hovorili, že jedinou zárukou prekvitania aztéckeho štátu je nepretržitá rituálna mašinéria smrti. Podľa opatrných odhadov Aztékovia ročne obetovali minimálne 500 – 700 osôb. K tomu ešte treba prirátať rituálne vraždy pri príležitosti výnimočných sviatkov a udalostí. V rokoch 1450 – 1454 bolo v Mexiku veľké sucho. Kňazi usúdili, že je to pre príliš malý počet ľudských obetí a začali zabíjať vo veľkom. Rafinované tortúry nahradilo masové vytrhávanie sŕdc. Obete ležiace na chrbtoch upevnili na kamennom oltári, kamenným nožom im rozsekávali hrudníky a vyberali ešte bijúce srdcia, aby ich odniesli bohom. Následne mŕtvolu posúvali na nižšie poschodia, kde kúskovali končatiny a z tváre zdierali kožu, aby z nej vyrobili špeciálnu masku. Na konci sa konala osobitná žranica, počas ktorej sa jedlo mäso z obeti „dochutené“ korenenou omáčkou.

Aztécki duchovní dosiahli vo svojom remesle takú zručnosť, že onedlho chýbali obete. Kvôli tomu zaviedli zásadu tzv. kvetných vojen, ktorých cieľom nebolo vyhladiť nepriateľa, ale získať zajatcov určených na ďalšie jatky na počesť bohov. V r. 1455, keď vlna masakrov kulminovala, spadli dlho očakávane dažde, čo v Aztékoch upevnilo presvedčenie, že ďalší rozvoj štátu je možný iba pokračovaním masového vyhladzovania. Výnimočné jatky sa odohrali v r. 1487 počas 4-dňového sviatku pri príležitosti posvätenia Templo Mayor, hlavnej svätyne Tenochtitlanu. Štyri roky zhromažďovali zajatcov, ktorých potom použili ako obete. Ich počet je ťažké určiť, odhady kolíšu medzi 20 až 70 tisíc obetí.

Netreba sa čudovať, že dobyvatelia si mysleli, že trafili do spoločnosti, ktorej vládnu démoni a jej vodcovia sú posadnutí ľudia. Komplexné archeologické výskumy, ktoré už niekoľko rokov prebiehajú na území dnešného hlavného mesta Mexika, potvrdzujú svedectvá dobyvateľov. Aj keď vedci poukazujú na rôzne príčiny vraždenia na území predkolumbovskej Ameriky, za dominujúcu treba považovať náboženskú motiváciu. Apokalyptické náboženstvá dávnej Ameriky predpovedali koniec sveta a civilizácií, ktorých trvanie sa snažili predĺžiť utrpením obeti. 

---

Po tomto historickom exkurze musí každý uznať, že vyobrazenie plagátu Iron Maiden nie je vôbec náhodné. Démon má v pravej ruke vyrezané ľudské srdce a v ľavej nôž, ktorým to urobil. Za ním je mexická mohyla, kde sa vraždy konali. Nemá kožu na hlave - ďalšia narážka na sťahovanie kože obetí pri rituálnych vraždách. Ak si toto dá niekto na plagát, znamená to, že má k tomu minimálne pozitívny vzťah. Hudobníci Iron Maiden sa hlásia k pohanskej modloslužbe, ktorá bola vlastne praxou prinášaniai ľudských obetí diablovi. Svojím plagátom jasne hovoria, že uznávajú mučenie, krutosť, násilie a smrť. Bolo by veľmi naivné toto prehliadať a ignorovať. Nemusíte veriť v diabla, ale ak počúvate takú hudbu, hlásite sa k nemu a oslavujete ho. 

Mŕtvy v Yossarianovom stane

#13 Re:

2016-06-15 10:47

#12: vyberte si dobro a krásu -  

 Po tomto Vašom "historickom exkurze" nemusí nikto nič uznať. Akurát nezmyselnosť akýchkoľvek náboženstiev a vier a persvedčení, ktoré nie sú založené na niečom dokázaťeľnom a racionálnom. Veriť v diabla a báť sa ho je rovnaký nezmysel ako veriť, že je potrebné niekomu uťať hlavu aby začalo pršať. A myslieť si, že Iron Maiden sú akýmisi poslami diabila a démonov je neuveriteľne detinské a smiešne. A končím debatu, nie preto, že by som nemal ako ďalej argumentovať, ale jednoducho to nemá pre mňa opodstatnenie a len ma ubíja predstava, že niekto skutočný, z mäsa a kostí s určitou inteligenciou, dokáže v 21. storočí  napísať niečo takéto (iba ak to nepíšete zo srandy a nenaťahujete ma tu, v tom prípade klobúk dole), je to Váš názor, pohľad na vec, OK. Nemienim nikoho presviedčať. Pre mňa za mňa si myslite čo chcete, verte čomu chcete, len hlavne dajte pokoj ľuďom bez potrieb paranoidných predstáv, konšpirácií a fantázií. 

Vojak v bielom

#14 Re: Re:

2016-06-15 10:48

Vojak ktorý videl všetko dvojmo

#15 Re: Re:

2016-06-15 10:54

#13: Mŕtvy v Yossarianovom stane - Re:  

 Vidím všetko dvojmo !!

Snowdenovo tajomstvo

#16

2016-06-15 11:01

Snowdenovo ďalšie zranenie skrývala protiflaková vesta. Yossarian mu vestu náhlivo rozopol a počul sa, ako divo reve, keď sa Snowdenove vnútornosti vyvalili na podlahu a vytvorili mazľavú hromadu. Pod druhou pazuchou ho zasiahla skoro desaťcentimetrová črepina a prerazila mu hrudník. Cez strašnú dieru v rebrách sa hrnula von krvavá kaša. Yossarian zasa zreval a rukami si zakry oči. Zuby mu drkotali od hrôzy. Donútil sa pozrieť ešte raz. Tak teda týmto nás pánboh požehnal, pomyslel si trpko – pečeň, pľúca, ľadviny, rebrá, žalúdok. Yossarian sa obrátil a začal vracať, zvierajúc si páliace hrdlo. V tej chvíli sa zadný strelec prebral, pozrel na Yossariana a opäť omdlel. Yossarian sa od vyčerpanosti, bolesti a zúfalstva ledva držal na nohách. Zničene sa obrátil k Snowdenovi, ktorému sa zrýchlil dych a tvár ešte väčšmi zbledla. Yossarian bezradne uvažoval či sa dá ešte vôbec niečo urobiť na jeho záchranu. Zúfalo hľadel na pochmúrne tajomstvo, ktoré Snowden chaoticky vyvalil na podlahu. Človek je iba hmota, tak znelo Snowdenovo tajomstvo. Vyhoď ho z obloka, a spadne. Zapáľ ho, a zhorí. Pochovaj ho, a zhnije, práve tak ako všetky odpadky. Vydýchneš naposledy, a si len odpad.

vyberte si dobro a krásu

#17 Re: Re:

2016-06-15 16:36

#13: Mŕtvy v Yossarianovom stane - Re:  

Veriť v diabla je nezmysel. OK, ale Iron Maiden v neho verí. Ak nemôžete čítať moje príspevky, oveľa viac by vám malo byť proti srsti počúvať skupinu Iron Maiden. Oni sú skutoční, z mäsa a kostí a hádam majú aj nejakú inteligenciu a v 21. storočí vyznávajú diabla. Aký dôkaz ešte potrebujete?

Minulý rok americkí satanisti odhalili v Detroite 3-metrovú bronzovú sochu diabla za 100 tis. dolárov. Socha má hlavu capa, telo človeka a krídla. Na hlave má satanistický znak pentagramu. Takéto vyobrazenie diabla sa nazýva bafomet. Nie je problém vyhľadať si na internete koncert Iron Maiden, kde má presne takéhoto diabla na pódiu, spolu s číslami 666. Netreba ani hľadať koncert, stačí si zadať do googlu Iron Maiden a bafomet a máte to. Iron Maiden uctievajú diabla aj v 21. storočí. Ak sa pohoršujete na mne, čo to len konštatujem podľa pravdy, viac by ste sa mali pohoršovať na svojich hudobných idoloch, lebo oni naozaj veria diabla, pre nich je diabol skutočný a celá ich hudba je na jeho oslavu.

Prečítajte si Apokalypsu z biblie. Zobrazuje konečný boj medzi Bohom a diablom. Satanisti čerpajú inšpiráciu z tejto knihy a používajú symboly i slová, ktoré označujú diabla. Okrem známeho šestkového trojčísla je to aj slovo šelma, beštia = beast. Iron Maiden používajú tieto slová aj terminológiu. Čo si myslíte, koho zobrazuje spevák Bruce Dickinson, keď si na koncertoch oblieka masku bafometa? Iron Maiden Apokalypsu určite poznajú, už v r. 1982 nazvali svoj album názvom The number of the beast - číslo šelmy (čiže diabla). Urobili to úmyselne, naschvál, vedome, chceli to tak. Pre vás sú tie ich smrtonosné názvy a vizáže albumov, plagátov, tričiek a pod. švandou, ale oni to myslia naozaj vážne. Oni diabla obdivujú, inak by si ho nezobrazovali na svojich nosičoch a albumoch - v podobách smrtky, rôznych príšer a netvorov. Musia byť ním doslova posadnutí. Veď nejaký normálny obraz u nich ani nie je možné vidieť. Len alegórie smrti, krutosti a násilia, krvi.   

Nevidí to len ten, kto nechce vidieť.  

Nechali ste sa perfektne oklamať ...

Rocker

#18 Re: Re: Re:

2016-06-15 18:55

#17: vyberte si dobro a krásu - Re: Re:  

 Ty si úplný magor, úplný idiot, chorý človek, sprostý fanatik. Tupý fanatik na úrovni tých hrdlorezov z IS. Iron Maiden samozrejme na žiadneho diabla neveria. Možno s výnimkou ich bubeníka, ktorý je silne veriaci kresťan. Aj keď našťastie nie tupý fanatik a chorý blázon, ako si Ty. Ani veriaci kresťan nemusí byť úplný magor ako Ty. Ty nie si ani kresťan, aspoň nie normálny. Ty si úplný blázon, úplný psychopat, chorý človek.

Rocker

#19

2016-06-15 18:58

Pokiaľ viem, tak v Iron Maiden je jeden aktívny a silne veriaci kresťan (bubeník Nicko McBrain), štyria vlažní kresťania a jeden ateista alebo skôr agnostik. Satanista tam samozrejme nie je ani jeden a ani nikdy nebol. Iron Maiden môže za satanistickú skupinu považovať len úplný magor.

Oscar Wilde

#20 Re: Re: Re: Re:

2016-06-15 19:33

#18: Rocker - Re: Re: Re:  

 Krajšie by som to ani ja nenapísal

nwobhm

#21 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-18 13:27

#20: Oscar Wilde - Re: Re: Re: Re:  

 tak si potom krestania pozvali samotneho predstavitela satana do katedrali canterbury https://www.youtube.com/watch?v=BfN-woMpD04     https://www.youtube.com/watch?v=jLhf8caVIiI

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2016-06-18 13:33


no comment

#23 Re: Re: Re: Re:

2016-06-20 20:43

#18: Rocker - Re: Re: Re:  

Woe to you, oh earth and sea
For the Devil sends the beast with wrath
Because he knows the time is short
Let him who hath understanding
Reckon the number of the beast
For it is a human number
Its number is six hundred and sixty six

...

6 6 6, the number of the beast
Hell and fire was spawned to be released

Torches blazed and sacred chants were praised
As they start to cry, hands held to the sky
In the night, the fires are burning bright
The ritual has begun, Satan's work is done

6 6 6, the number of the beast
Sacrifice is going on tonight

...

6 6 6, the number of the beast
6 6 6, the one for you and me

I'm coming back, I will return
And I'll possess your body, and I'll make you burn
I have the fire, I have the force
I have the power to make my evil take its course

 

Běda vám! ó země a moře. Neboť ďábel rozhněvanou bestii sesílá, protože ví, že času se již nedostává. Kdo máš rozum, sečti počet bestie a sečti počet člověka, je to číslo 666


666, číslo Šelmy
Peklo s ohněm bylo zplozeno, aby bylo osvobozeno

Pochodně plály a svaté nápěvy byly odříkány
Když začali křičet, ruce zdvižené k obloze
Do noci hořely jasné ohně
Rituál začal, Satanovo dílo bylo dokonáno
666, číslo Šelmy
Dnes v noci se obětuje

...
666, číslo Šelmy
666, číslo pro tebe a mne

Vrátím se zpátky
A posednu tvé tělo a zapálím tě
Mám oheň, mám sílu
Mám moc způsobit, aby se mé zlo dalo do pohybu

La Vey

#24

2016-07-01 18:01

Zakladateľ Satanovej cirkvi a autor Satanskej biblie Anton Szandor La Vey potvrdzuje, že symbol bafometa reprezentuje satana. Toto vyobrazenie diabla sa stalo oficiálnym symbolom satanskej cirkvi. Voľba hlavy capa pripomína Ježišovo podobenstvo: "Keď príde Syn človeka vo svojej sláve a s ním všetci svätí anjeli, vtedy sa posadí na tróne svojej slávy a budú pred ním zhromaždené všetky národy; oddelí ich jeden od druhého, ako pastier oddeľuje ovce od capov a ovce postaví po svojej pravici a capov po ľavici. ...  Potom povie aj tým po ľavici: Odíďte odo mňa, prekliati, do večného ohňa, pripraveného pre diabla a jeho anjelov." (Lk 25, 31-46)

Bafomet ako personifikácia diabla sa premieta na koncertnom pódiu skupiny Iron Maiden práve počas aktuálneho svetového turné Book of Souls 2016.

Symbol bafometa je možné vyjadriť aj gestom rúk, ktorý znázorňuje satanove rohy - zovretá päsť s vystrčeným ukazovákom a malíčkom. Tento symbol (môže byť so zohnutým alebo vztýčeným palcom) nazývaný horned hand alebo mano cornuto (rohatá ruka, paroháč) opisuje v Satanistickej biblii La Vey ako gesto satanistického pozdravu a symbol príslušnosti a rozpoznávania členov satanizmu a iných nesvätých skupín. Teda tí,ktorí ukazujú uvedený symbol, vyjadrujú, s kým sú spojení a komu sú oddaní, gesto je zároveň výsmechom Ježiša Krista, Božieho Baránka, ktorý sníma hriechy sveta. Ten, kto ukazuje symbol mano cornuto tým dáva najavo, na ktorej strane vlastne stojí, pretože tento symbol inými slovami znamená vyznanie milujem satana.

Uvedený symbol spolu so symbolom obráteného kríža do rockového sveta zaviedla Jinx Dawson, speváčka satanistickej hudobnej skupiny Coven, a to vo svojom debute s názvom Witchcraft destroys minds and reaps souls (v preklade Čarodejníctvo ničí mysle a žne duše). Na túto platňu zároveň zaradila aj takmer 13-minútový záznam čiernej omše, s prevažne latinsky čítanou invokáciou temných mocností. Speváčka Jinx Dawson vyznala: Okultizmus sme vždy so záujmom študovali, ale aj praktizovali. V našom prípade nešlo o imidž, ale o svetonázor a životný štýl.

...

#25

2016-07-05 12:14

Na koncertoch skupiny Iron Maiden v zahraničí to vyzerá nasledovne: na pódiu je spolu s členmi hudobnej skupiny aj jej démonický maskot menom Eddie, čo je vlastne postava šelmy (podobných maskotov majú aj mnohé iné heavy-metalové skupiny). Fanúšikovia spievajú spolu s metalovou hudbou, ukazujú rukou znak diabla a príslušnosť k nemu, uctievajú šelmu Eddieho, oslavujú speváka Dickinsona ako boha. Prečo to robia? Jednoducho preto, že celý koncert je v skutočnosti jednou veľkou satanistickou modloslužbou, pompéznym uctievaním a oslavou diabla.