Zrušenie vysielania radia FM

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Zrušenie vysielania radia FM.

A

#1 Pocuvanost

2016-01-02 15:23

http://www.radia.sk/pocuvanost/tabulka/percenta/slovensko.html

 

Posledne data ukazuju skoro 3% pocuvanosti, takze s tym "ani 1%" prestante prosim zavadzat.


Hosť

#2 Re: Pocuvanost

2016-01-02 18:13

#1: A - Pocuvanost 

 nie je to pravda že 3 % nedosahuje ani 2 % takže toto je pravda !

 

A

#3 Re: Re: Pocuvanost

2016-01-02 21:26

#2: - Re: Pocuvanost 

www.radia.sk/pocuvanost/radia/fm/slovensko.html

 Cisla hovoria jasne: 2 + 3 vlna 2015 - 2,9% . 

 

Vlna, kedy _FM nedosahovalo ani 2% bola naposledy v roku 2011, takze zavadazate verejnost.

 

Vznikla o vas aj diskusia: www.radia.sk/diskusia/temy/2383_zrusenie-radia-fm.html

pamo

#4

2016-01-03 21:04

Nechapem, preco taketo radio patri do verejnej sluzby. Particka moderatorskych stalic z byvaleho RadiaRagtime zrejme nevedela, kde zohnat prachy na jeho dalsi chod, tak zalobovala a odvtedy sa im pekne zberame na relativne pohodlny zivot. Hraju to iste, co v RR: drvivo anglosasku "nezavislu" produkciu. Aby som bol korektny, hraju tam aj SK a CZ hudbu, ale v obrovskom nepomere. Som fanusik polskej a madarskej sceny, ale to som tam este nepocul. Uz radsej nespomeniem Juznu Ameriku, Pobaltie, Ukrajinu, Rusko a pod. A to som bol v istom obdobi jo posluchac tohto radia...

PiKej

#5

2016-01-04 09:02

Presne toto je zmysel verejnopravneho media - poskytovat obsah, ktory nepokryva komercna sfera. Ako radio Regina, Devin a pod. Tu nejde o ekonomicku navratnost! Radio_RM uz davno dosahuje kvoty na slovensku produkciu. Dalej podporuje slovensku scenu a zacinajuce projekty, ktore by inak nemali sancu, pretoze komercne radia hraju doslova kolotocarsky brak. Radio_FM hra produkciu, ktora je v inych krajinach viac mainstreamova, ale Slovensko je vdaka komercnym radiam posunute uplne smerom k brakom. Ale kludne nech si ich pocuva kto chce, ale nech necha okruhy Slovenskeho rozhlasu na pokoji. Svojich posluchacov maju. A to za relativne velmi nizke naklady.


Hosť

#6 Re:

2016-01-05 07:45

#4: pamo -  

 Zle pocuvas RadioFM. 
BTW particka moderatorov z RadioRagtime najprv fungovali vo fun radiu. Az potom sa postupne predifundovali do Radio_FM
A staci pozriet na plejlisty:
Ceskej a hlavne slovenskej hudby hra Radio_FM dost (a hralo jej aj pred zavedenim nezmyselnych kvot o slovenskej hudbe; splnali tie percenta bez problemov).
A ked chces hudbu z juznej Ameriky, je jej dost. Je na to relacia tam...

Ale aby som pravdu povedal v poslednom obdobi Radio_FM nepocuvam, zvykol som si na vysielanie ceskeho verejnopravneho Radio Wave (to celilo nezmyselnejsim utokom; napr boli obvineni z propagacie fasizmu, lebo zahrali Swastika Eyes od Primal Scream; vytlacili ich aj z FM eteru, mali len jednu frekvenciu, teraz idu na DAB a maju stale celkom dost posluchacov :) )

A k verejnopravnej sluzbe. Takmer vsetky verejnopravne radia v Europe maju podobne zameranu stanicu. V Polsku lad stanicu Trojka, v Litve stanica Opus, v Rakusku FM4, v CR Radio Wave. Su aj dalsie (ja som dal len tie co aspon obcas naladim a pocuvam).
BBC ma napr: Radio 6 Music (ciastocne Radio 1 a Radio 1xtra).

xxx

#7 radio fm

2016-01-05 16:54

 nie som proti ak takéto rádia budú fungovať na internete ako v česku Wave ale nie na ženevských frekvenciách ktoré vlastní skupina ja a ty a za nehorázne peniaze tunelujú rozhlas aj s vedením v tom prípade som za nech to zrušia a frekvencie nech zaplatí niekto kto na to bude mať toto isté aj v prípade rádia devín ....

Brata

#8 Rádio devin

2016-01-13 20:25

Výborné rádio, každý večer v posteli počúvam. Pomáha mi zaspať.