►►► PETÍCIA ZA ZÁCHRANU SLOVENSKEJ PÔDY ◄◄◄

►►► PETÍCIA ZA ZÁCHRANU SLOVENSKEJ PÔDY ◄◄◄ / Oznamy / HISTORICKÁ UDALOSŤ - OBČANIA PREVEZMÚ ŠTÁTNU MOC CEZ PETIČNÉ VÝBORY / Komentáre


Hosť

#1

2014-08-16 16:26

To by bol najlepší spôsob, ako dostať k moci zakuklených protinárodných diktátorov!
MD
balzamka

#2

2014-08-17 07:45

len hlupák predá pôdu, na ktorej žije a ktorá ho živí !


Hosť

#3

2014-08-17 07:58

ANO PODA JE NATO ABY BOLA VYUZITA A NIE ZNEUZITA SPEKULANTMI A OKRADACMI TOTO MUSI BYT NASE CREDO

Hosť

#4

2014-08-17 12:52

Chceme prevziať moc nad pôdou, vodnými zdrojmi, lesmi v našom štáte

Hosť

#5

2014-08-17 19:16

Bolo by nacase spravit velke upratovanie
Bismarck

#6 ISLAND a KANADA

2014-08-18 06:56

A velmi dobre by bolo ist napr. cestou ISLANDU alebo takej Kanady! Preco nasi pisalkovia, co si zvyknu hovorit redaktori, novinari ci reporteri, neinformuju o Islande a o tom, co sa tam udialo so systemom a ako to u nich teraz funguje? A co taka Kanada? Traduje sa, ze je tam len 1 zdravotna poistovna a funguje to tam 100x lepsie ako v takych USA ci u nas... Cim to asi bude???


Hosť

#7

2014-08-18 12:15

Ak tento system dotovania MP bude pokračovať je k
oniec poľnohospodárskej výroby na Slovensku.Ked za trikrát pokosenie 400 Hektárov dostne dotáciu 11000000 sk a nikto sa ho neopýta čo vyprodukoval.mINISTERSTVO POLNOHOSPODáRSTVA musí s pôdov hospodáriť a nie ju dovolí vagabudom devastovť.

Hosť

#8

2014-08-18 18:29

Je samozrejmosťou, žeby mali ľudia prevziať moc do svojích rúk pomocou petičných výborov a vláda by nemala urobyť žiadne rozhodujúce kroky bez súhlasu občanov, tak ako to je vo Švajčiarsku. Veď táto krajina patrí nám ľuďom, nie vláde samotnej. My tvoríme štát a my musíme rozhodnúť akou cestou sa budeme uberať.

Hosť

#9

2014-08-19 19:32

Mylím, že každý zdravo uvažujúci občan SR schvaľuje veci, ktoré sa tu prezentujú. Schvaľovať v pohode domova pri PC je jedna vec a prísť na prípadné zhromaždenie, verejne pozdvihnúť svoj hlas je vec druhá. To slováci nerobia. Hnutie slobodný občan.sk už nie je aktívne preto, lebo napriek tomu, že aktivisti neustále vyzývali ľudí, aby sa pridali, aby ná s bolo viac a veľa, nikto sa nepridal. Ja som na zhromaždenia chodil a stále nás bolo iba zopár. Pokiaľ slováci budú naďalej ľahostajní sami ku sebe, alebo zbabelí,alebo bezcharakterní, alebo hlúpi, tak si plne zaslúžia, aby im vládli zločinci a držali ich v novodobom otroctve. V tomto ohľade som pesimista.

Hosť

#10

2014-08-20 21:35

mám penis a nie vagínu

Hosť

#11

2014-08-24 09:05

nie ze urobia obcania musia inac bude fakt velmi zle

Hosť

#12

2014-08-25 20:34

USTAVNé PRAVA OBCANOV SR sa v SR NEDODRZUJU..hlavne na Danovej, Financnej a miestnej sprave SR. Zakony sa pouzivaju hlavne proti nim - nie v prospech SPRAVODLIVOSTI.....//obcan SR pracujuci dlhodobe v EU. //
Pelikan

#13 Re: na Slovensku je to tak-a este dlho bude

2014-08-25 20:42

#9: -  

 Lahostajnost Slovákov v POLITIKE je vrodená...Politiku nam robili tu od vzniku CSR bratia Ceši..AJ dalej to tak asi bude....//


Hosť

#14

2014-08-26 11:45

nechápem, prečo treba v tejto republike bojovať za niečo, čo nám zaručuje ústava.

Hosť

#15

2014-08-28 16:20

Priatelia nechcem machrovať že mám niečo načítané napozerané a napočúvané ale fakt sa zaujímam o priamu demokraciou a aplikovatelnosť jednotlivých prvkov sociálnej trojčlennosti už dáky piatok. V mojich očiach je spomedzi žijúcich na sk pán David Sulík ktorý v knihe Sociálna trojčlennosť krásne čitateľov oboznamuje s funkčným modelom Shtainerových ideií zatiaľ najvyššie. Podľa mňa priamy ťah na bránu a zároveň aj najjednoduchší je princíp Ota Šika. Doporučujem dohľadať si tohto architekta socializmu s ľudskou tvárou hoci on ju chcel budovať zo socializmu a na nás je aby sme ju budovali z kapitalizmu. Idea je jednoduchá. Dostať do ústavy len jeden zákon ktorý nebude v rozpore so zásadami kapitalizmu ale ani komunizmu. Presaďme len spoločnými silami že každý zamestnanec musí mať rovnaké rozhodovacie právo a rovnaký podiel na zisku firmy. Tým pádom bude možne všetko sprivatizovať. Aj strategické podniky. Pretože medzi sprivatizovaním a zoštátnením tým pádom nebude žiaden rozidel. Na čele firiem dnes stoja väčšinou hyeny ktoré sa dostali na vrchol cez mŕtvoly a teraz napriek rečičkám urobia čokoľvek aby sa nielen udržali hore a zveľaďovali svoj majetok ale aby mali ešte viac a viac. To je megalomanský postoj a takýto ľudia korumpujú cez lobistov politikov a všetko smeruje len k presadzovaniu osobných záujmov na úkor väčšiny. Tisíc ľudí vo fabrike sa nikdy nedohodne aby skorumpovalo niekoho vo vláde lebo to by šli keď už nie proti sebe ako rovnoprávny členovia firmy tak určite proti príbuzným a kamarátom. Viete ako by to vyzeralo bez korupcie alebo koľko patentov by zrazu bolo vytiahnutých na svetlo sveta zo zapečatených sejfov?
Nech ostane kapitalizmus kapitalizmom prirodzenosť aj z konkurencie v krátkej dobe spraví zdieľanie. A čo marketing etika podnikania plánované zastarávanie trvalo udržateľná spoločnosť? Ľudia netúžia po veciach ale po šťastí a voľnom čase. Ale to sa žial zle predáva a čo sa nepredáva to nepomôže držať človeka nad človekom. Na princípe kooperatív chceli dubčekovci frčať už dávno a amerika nieže nezasiahla keď nám rusáci dávali v 68. na pisk ale ešte im aj zatlieskala že spravili špinavú robotu za nich pretože takýto precedens bol je a bude nebezpečný. Medzi socializmom a komunizmom fašizmom a monarchizmom nie je žiaden rozdiel. Stojí to na princípe ja hore ty dolu. Elita zahalená do hoc akých fráz hesiel či ideálov je hore len aby sa mala lepšie a nemusela robiť ťažkú a špinavú prácu ale aby to oddreli iní ľudia za nich. Tu si žiadne smery nie sú nič dlžné. Stačí keď len toto zmeníme iba na úrovni firiem a uvidíme že budovať spravodlivé ľudské spoločenstvo je oveľa jednoduchšie keď sa nestavia dom od strechy. Jasne a všetkým zreteľne. Podporme presadenie ústavného zákona všetci zamestnanci len v rámci firmy sú si rovný a majú rovnaké ohodnotenie. Po tomto sa lavína zmien spustí automaticky sama. Nebude sa treba viac oháňať demokraciou a slobodou ktorá bez ekonomickej a finančnej rovnosti bude vždy len prázdna slama a prázdne gesto.