My dole podpísaní občania so znepokojením sledujeme už 20 rokov ako mesto Prešov nemá žiaden záujem o rozvoj športového areálu v mestskej časti Nizna Šebastova. Pre túto petíciu sme sa rozhodli preto, aby sme vedenie mesta Prešov donútili zmeniť v tejto časti na Fintickej ulici územný plán zmenšením plochy pre šport a oddych ( vid príloha ). Myslíme si, že po zmene územného plánu mesto Prešov skôr nájde finančné prostriedky na výkup menších pozemkov a aj na realizáciu multifunkčného ihriska. Občania tejto mestskej časti veľmi ocenia, ak na bývalej ploche pre šport vznikne plocha pre IBV a na zadnej časti (vid príloha) mesto Prešov zrealizuje multifunkčné ihrisko. Doterajšie 10 rokov nefunkčné ihrisko bolo postavené bez povolenia vlastníkov pozemkov a rozhodnutia Okresného a Krajského súdu hovoria o odstránení tejto nelegálnej stavby. Vedenie mesta Prešov už 20 rokov ignoruje podnety vlastníkov pozemkov na odkúpenie ich pozemkov, alebo na zmenu formy využitia v územnom pláne. Podporou tejto petície pomôžete občanom a ich deťom, ktorí žijú v tejto mestskej časti, aby aj oni mohli mať plochu pre detské a multifunkčné ihrisko.

ihrisko2.jpg

Mgr. Marek Jaš , Finticka 21/a, Prešov, 08006, Vierka Palkova , Vodná 25,Prešov, 08006    Kontaktujte autora petície

Svojím podpisom súhlasím, že Mgr. Marek Jaš , Finticka 21/a, Prešov, 08006, Vierka Palkova , Vodná 25,Prešov, 08006 bude môcť vidieť všetky informácie, ktoré poskytnem v tomto formulári.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.

Udeľujem súhlas so spracovaním informácií poskytnutých v tomto formulári na nasledujúce účely: