Petícia za vytvorenie bezpečnej cestičky pre chodcov smerom k ZŠ Slovenských partizánov a na Rozkvet.

UPOZORNENIE: Podpisom petície Vám príde e-mail s linkom na potvrdenie svojho podpisu. Ak ho nepotvrdíte, Váš hlas bude NEPLATNÝ. Ak Vám e-mail nepríde v krátkom čase do schránky, skontrolujte si, prosím, SPAM.

Znenie petície:

Svojím podpisom sa pripájam k petícii s požiadavkou na vytvorenie bezpečnej cestičky alebo iného vhodného riešenia pre chodcov, a to v oblasti od kruhovej križovatky pod Rozkvetom pri čerpacej stanici Slovnaft smerom k ZŠ Slovenských partizánov v Považskej Bystrici. Tento úsek je jeden z dvoch peších prístupov na najväčšie považskobystrické sídlisko Rozkvet, ako aj základná prístupová cesta k archívu a ZŠ Slovenských partizánov. Preto žiadame zachovať možnosť využívať túto komunikáciu aj motoristami, no s vytvorením bezpečných cestičiek či chodníkov pre chodcov, najmä s ohľadom na využitie pre deti základnej školy, ako aj tisícov obyvateľov sídliska Rozkvet. Svojím podpisom zároveň splnomocňujem petičný výbor na zastupovanie pred príslušnými orgánmi.20191124_192110.jpg20190921_091520_(2).jpg

Mgr. Peter Lengyel, PhD., Tomáš Bořuta, MBA    Kontaktujte autora petície

Svojím podpisom súhlasím, že Mgr. Peter Lengyel, PhD., Tomáš Bořuta, MBA bude môcť vidieť všetky informácie, ktoré poskytnem v tomto formulári.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.

Udeľujem súhlas so spracovaním informácií poskytnutých v tomto formulári na nasledujúce účely: