proti_stavbe_premiere

Quoted post

Mikuš

#8

2015-11-20 22:55

ta stavba tam je uz minimalne 7 rokov, deti v skolke maju max 5-6. teda vieme ze stavba tam je uz od momentu ked sme tam deti dali. prepacte pan Skurak ale naozaj toto je nezmyselne formulovana iniciativa - vseobecne. ta stavba tam je. co myslime ze ju niekto zbura? ked ma mat nieco zmysel tak tlacme na starostu aby deti docasne premiestnil (aspon ihrisko) ale ziadat to od stavebnika? O tom rozhoduje starosta... Ten k tomu dotlaci stavebnika.

Ja by som bol za investiciu do skolky - okna, vybavenie, oprava interieru a podobne, nech to zhodnoti niekto odborne (architekti z miestneho uradu- je ich tam dost).

Onkologia? Zo stavebnych prac?

Opat, prosim neberte to osobne ale ked sa budeme takto emocionalne prezentovat tak nas nebude brat nikto vazne.

Dohodnime sa presne na tom co ziadame bez emocii a tlacme na starostu napr aj cez media.

 

Replies

Tomas

#9 Re:

2015-11-21 10:18:03

#8: Mikuš -  

 Zdravím, vás pán Mikuš. Neviem kto ste, ani aký vzťah máte k stavbe. Ale s určitosťou viem konštatovať na základe vášho vyjadrenia, že ste si ani poriadne neprečítali o čo v petícii ide (prosím vás kde sa tam píše niečo o zbúraní?). Tak teraz špeciálne pre vás: prvoradá je bezpečnosť detí. Deti nemôžu byť súčasťou stavby. Potom nech si iní riešia čo so stavbou.

http://www.premiere.space.eu.sk/default.html

si niečo pozrite o rizikách, si niečo pozrite o ne/reakcii starostu a potom sa skúste vyjadriť. Sa domnievate, že toto je jediná iniciatíva? Mesiac tvrdej práce pane! Žiadame, prosíme, žobreme. A čo vy? Čo ste spravili okrem toho že ste sa ani nepodpísali...

Onkológia (zo stavebných prác) - áno! Nech sa páči - choďte sa postaviť pre vchodové dvere škôlky. Opíšem vám situáciu z pracovného týždňa: na dvore pre hluk nepočujete rozhovor, po 15min hľadáte únik, smrad z dieselového kompresora je výrazne cítiť priamo pri vchode do budovy škôlky. Pre vašu informáciu ide o PM10 a WHO má dieselové spaliny na zozname medzi látkami ako arzén a azbest - aspoň sa niečo teraz naučíte (si zagooglite). Opis situácie som si nevymyslel, mám to od iných rodičov.

No a ešte k emóciám, kde prosím vás v texte petície máte emócie? Tu ide zrejme len o váš dojem. Ak by ste diskutovali o pudoch možno by ste boli bližšie pravde - aj človek má pud ochrany potomstva (v súčasnosti veľmi podceňovaný, napr.: aj teraz keď to čítate tomu neveríte). Ja pre to svoje spravím maximum.

Pokiaľ ste sa však rozhodli len provokovať mám pre vás doporučenie: skúste likvidovať iné petície, alebo si nájdite inú zábavku. Pokiaľ nie, tu je moja adresa: premiere@space.eu.sk kde ma môžte kontaktovať a na osobnom stretnutí vám dám možnosť  pocítiť pud ochrany dieťaťa, alebo vami spomínané emócie. Uvidíme či ste taký hrdina ako spoza klávesnice.