proti_stavbe_premiere

Quoted post

Tomas

#9 Re:

2015-11-21 10:18

#8: Mikuš -  

 Zdravím, vás pán Mikuš. Neviem kto ste, ani aký vzťah máte k stavbe. Ale s určitosťou viem konštatovať na základe vášho vyjadrenia, že ste si ani poriadne neprečítali o čo v petícii ide (prosím vás kde sa tam píše niečo o zbúraní?). Tak teraz špeciálne pre vás: prvoradá je bezpečnosť detí. Deti nemôžu byť súčasťou stavby. Potom nech si iní riešia čo so stavbou.

http://www.premiere.space.eu.sk/default.html

si niečo pozrite o rizikách, si niečo pozrite o ne/reakcii starostu a potom sa skúste vyjadriť. Sa domnievate, že toto je jediná iniciatíva? Mesiac tvrdej práce pane! Žiadame, prosíme, žobreme. A čo vy? Čo ste spravili okrem toho že ste sa ani nepodpísali...

Onkológia (zo stavebných prác) - áno! Nech sa páči - choďte sa postaviť pre vchodové dvere škôlky. Opíšem vám situáciu z pracovného týždňa: na dvore pre hluk nepočujete rozhovor, po 15min hľadáte únik, smrad z dieselového kompresora je výrazne cítiť priamo pri vchode do budovy škôlky. Pre vašu informáciu ide o PM10 a WHO má dieselové spaliny na zozname medzi látkami ako arzén a azbest - aspoň sa niečo teraz naučíte (si zagooglite). Opis situácie som si nevymyslel, mám to od iných rodičov.

No a ešte k emóciám, kde prosím vás v texte petície máte emócie? Tu ide zrejme len o váš dojem. Ak by ste diskutovali o pudoch možno by ste boli bližšie pravde - aj človek má pud ochrany potomstva (v súčasnosti veľmi podceňovaný, napr.: aj teraz keď to čítate tomu neveríte). Ja pre to svoje spravím maximum.

Pokiaľ ste sa však rozhodli len provokovať mám pre vás doporučenie: skúste likvidovať iné petície, alebo si nájdite inú zábavku. Pokiaľ nie, tu je moja adresa: premiere@space.eu.sk kde ma môžte kontaktovať a na osobnom stretnutí vám dám možnosť  pocítiť pud ochrany dieťaťa, alebo vami spomínané emócie. Uvidíme či ste taký hrdina ako spoza klávesnice.

 

Replies

a

#10 Re: Re:

2015-11-21 15:10:55

#9: Tomas - Re:  

 Dajte komplet stavebnu uzaveru na celom Slovensku a nebude sa prášiť. Potom sa budete môcť usmievať a veselo jazdiť na dymiacich dieseloch. hlavne, že deti neohrozuje stavebna činnosť.