Nesúhlas s ekonomickými sankciami voči Ruskej federácii

Quoted post

McDollen

#184 Nesúhlasím s petíciou - mám iný názor

2014-08-13 05:53

Nesúhlasím s touto petíciou ! Mám iný názor na pôsobenie Ruska na Ukrajine a podporujem ekonomické sankcie proti Rusku aj keď ma budú "bolieť" ! Nie je možné aby si v rámci zvrchovaného štátu regióny svojvoľne vytvárali rôzne autonómie s masívnou podporou cudzích štátov. A už vôbec nie je možné vyhlásiť cudzie územie svojvolne za vlastné ! Práve proti takémuto konaniu sú namierené ekonomické sankcie, ktoré sú vždy prijatelnejšie ako otvorený vojenský zásah... Ak by u nás Komárno spolu s Dunajskou Stredou miestnym referendom vyhlásilo nový štát - napr. "Nové Maďarsko", budem medzi prvými, ktorí pôjdu brániť nemennosť hraníc štátu v ktorom žijem !

Replies


Hosť

#189 Re: Nesúhlasím s petíciou - mám iný názor

2014-08-13 11:20:04

#184: McDollen - Nesúhlasím s petíciou - mám iný názor 

 A nesúhlasíš aj s tým čo sa stalo v Kosove bez rezolúcie OSN = vojnový zločin ?Ktorý svoj orgán /srdce , pečeň .../ si necháš vykuchať zaživa aby si zachránil fašistického bankstra svojho zbožňovaného chlebodarcu ?Si špina, idiot a trest ťa neminie.

normálny a normálne uvažujúci

#196 Re: Nesúhlasím s petíciou - mám iný názor

2014-08-13 20:37:14

Miror

#204 Re: Nesúhlasím s petíciou - mám iný názor

2014-08-14 16:30:00

#184: McDollen - Nesúhlasím s petíciou - mám iný názor 

 

...takže ak ti dobre rozumiem nevadilo by ti keby na Žitnom ostrove vybudovali svoje vojenské základne Američania, ale ak by tam žijúci občania Slovenska maďarskej národnosti  prejavili snahu sa odtrhnuť tak by si na nich vyrukoval s tankami, delami a bombardovaním. Navyše aký dôvod by maďarskí spoluobčania mali sa odtŕhať od Slovenska? Diskriminuje ich niekto? ...zakazuje im používať materský jazyk?... majú tu horšie podmienky pre život ako v Maďarsku? ...a ak by sa občania Zakarpatskej rusi opäť chceli spojiť so Slovenskom tak ty by si ich odstreľoval zo Slovenskej strany a Ukrajinci z tej ich.

Rešpektujem tvoj názor, ale táto petícia je o zrušení nezmyselných sankcií Slovenska proti Rusku, lebo sankcie Slovenska protu Rusku pre Rusko neznamenajú nič, ale odvetné sankcie Ruska môžu pre Slovensko byť existenčným problémom a tragédiou. Rinčanie zbraňami, ani vyhrážky a pomsta nikdy nič dobré pre nikoho (okrem tých ktorí konflikt vyprovokovali) neprinieslo. Všetko je možné riešiť diplomatickou cestou, rokovaniami, vyjednávaním, dohodami... ...a to chceme.