Nesúhlas s ekonomickými sankciami voči Ruskej federácii

Quoted post

Asdf

#157 RE: #155, #156

2014-05-08 15:56

jm222: taka peticia ani neni treba, kedze SR ani EU ziadne sankcie na USA nejdu uvalovat :D A na amnesty int. pisu aj o tom, ze v Guatanamne sa porusuju ludske prava a aby to zavreli, takze nejaky nastroj propagandy USA/UK to asi nebude, pretoze by tam pisali proti sebe.
hosť: dobre, a čo mi teda povieš na to, že Rusko podporuje Činu a Severnu Kóreu = štáty v ktorých sa porušujú ľudské práva? Ešte tú Činu by som akotak vedel strpeť, ale Severnú Kóreu? To absolutne nie je normálne aký neľudský režim tam vládne, ale ešte viac neľudské je podporovať ho. (ak o nom nic nevies, tak si o tom precitaj nieco ty). a mas nejaky link resp. zdroj toho, o čom hovoris (likvidovanie zurnalistov zo strany USA)?

btw. aj tak tieto internetové petície nemajú žiadny význam, je to iba strata casu podpisovania a pisania textu, pretože sa tu môže podpísať aj milion ľudí a doručiť peticiu vlade SR, oni na to budu srat, a este viac by to mala v p... terajsia ficova vlada.

Replies


Hosť

#158 Re: RE: #155, #156

2014-05-11 14:48:46

mala by to v p.ici akiste každá konformná júdeokresťansko demokratická vláda - aušag niekomu môže týmto gestom ísť aj o tzv. psychohygienu...  Ako vravia jarmulkári..."zabijeme každého, kto sa nám postaví do cesty..." - tento SMER si si zasa zjavne zvolil ty - no nič to!