Nesúhlas s ekonomickými sankciami voči Ruskej federácii

Quoted post

jana

#125 Re: Re: Re:

2014-04-30 04:37

#32: Svyatogor - Re: Re:

Citam a nestacim sa cudovat - kedy ste, prosim, boli posledny raz na Ukrajine a v Rusku? Prepacte, ale pisete hluposti.

Replies

Svyatogor

#127 Re: Re: Re: Re:

2014-04-30 12:22:31

#125: jana - Re: Re: Re:

Pani zlatá a kedy ste tam boli Vy, keď tak mudrujete??? Ja denne pracujem z Lotyšmi, Rusmi a Litovcami. Diskutujem s nimi a sledujem objektívnejšie spravodajské kanály ako Vy. Pokiaľ si nechávate gumovať mozog zmalnipulovaným spravodajstvom zo SME, centrum.sk, post.sk, zoznam.sk či TA3, Markíza, JOJ, tak sa ani nečudujem, že sa Vy čudujete a neveríte. Ale to nie je môj problém. Vidno že "agenti s teplou vodou" ako Vy už začínajú pracovať na diskreditácii tejto petície. A pokiaľ s touto petíciou nesúhlasíte, tak na čo sem chodíte otravovať ľudí? Kto Vás za to platí??? Así tí istí ľudia, ktorí platia "nezávislé a objektívne" masmédia SR však?!

Myslím, že o situácii na Ukrajine najlepšie hovorí situácia zo včerajšíeho večera z Majdanu z Kieva, keď sa fašisti z Pravého sektora rozhodli spraviť fakľový pochod cez mesto a celá táto ich akcia skončila fiaskom a násilnosťami. Napadli ich ukrajinský nacionalisti, ktorí nesúhlasia s rétorikou, akciami a plánmi fašistov z Pravého sektora voči občanom Ukrajiny.

Dalším zrnkom v tejto informačnej vojne je aj prejav nevôle Rusínov na Podkarpatskej Rusi, ktorí sami povedali, že sú pripravení vyčistiť Pokarpatskú Rus od fašistov a banderovských banditov do 48 hodín.

Takže milá pani Jana namiesto písania Vašich "múdrostí" bez akýchkoľvek argumentov, by ste sa mali zamyslieť sama nad sebou a dať šancu obyčajným obyvateľom Ukrajiny, aby si sami vybrali svoju budúcnosť a nevnučovať im judeofašistickú doktrínu USA, EU a NATO.

Tí ktorí sa rozhodli podpísať túto petíciu vedia prečo to robia a uvedomujú si aj to, že celá táto situácia sa nás dotýka. Ale možno Vy sa máte tak dobre, že si môžete dovoliť uhostiť vo svojom dome/príbytku regiment hladných fašistov/banderovských banditov z Majdanu... možno Vám za to aj poďakujú.