►►► PETÍCIA ZA ZÁCHRANU SLOVENSKEJ PÔDY ◄◄◄

Quoted post


Hosť

#4

2014-03-09 17:37

Dovoľte aby som sa predstavil Volám sa Ladislav Agárdi, podporil som Vašu petíciu, lebo som poľnohospodár, poznám túto problematiku veľmi dobre a zároveň som predsedom Zväzu agropodnikateľov a rodinných fariem. Aj osobne robím kroky na zamedzenie predaja pôdy cudzincom. Navrhujem spojiť svoje sily a spoločne bojovať....Pozdravujem

Replies


Hosť

#18 Re: Záchrana slovenskej pôdy - prepojenie

2014-04-07 07:45:04

#4: -

Dobrý deň pán Agárdi,

dakujeme velmi pekne za podporu a podpísanie petície, je to naozaj fantastické ako sa pomaličky prepájame, lebo len vtedy ak spojíme sily tak sa nám to môže podariť. Volám sa Janka Leitnerová, som z občianskeho združenia Kreatívna brána a angažujeme sa za záchranu slovenskej pôdy, ale aj v iných aktivitách, čo sa týka farmárskej problematiky, tak som veľmi rada, že ste sa ozvali, a ak by to bolo možné, radi by sme sa s Vami stretli, ak by som vás mohla poprosit o zaslanie kontaktu na mail a telefon, aby sme sa mohli spojiť, lebo ja tu mail na Vás nevidím, odpoveda to automaticky.

Dakujem a teším sa na odpoveď

Janka Leitnerova

leitnerova.janka@gmail.com

 

 

Mária Malaníková

#26 Re: záchrana pôdy

2014-05-31 09:13:43

#4: -

Pán Agárdi, som nesmierne rada, že sa niekto stará o našu pôdu ako vy. Obráťte sa na mňa ak budete potrebovať v niečom pomôcť alebo prediskutovať.

Želám vám veľa šťastia