Petícia proti zavedeniu daňových licencií, tzv. „dane zo straty“

Quoted post


Hosť

#9

2013-11-25 14:12

Fico by mal začať od seba. Ryba smrdí od hlavy... konsolidácia verejných financii mala žačať na úrovni vlády a nie od posledného robotníka k vláde.Všetky prešľapy tejto vlády má zaplatiť občan a tí, ktorý majú vytvárať pracovné miesta. Keď toto prejde budem nútený prepúšťať. Začnem ficovoličmi.

Replies

brymjolf

#148 Ake preslapy vlady ???Re:

2013-12-06 08:56:58

#9: -

Vlada nerobi ziadne preslapy !!!

Vlada cielene rozkrada tento stat cez zmanipulovane tendre a "verejne obstaravania"

Predrazene zakazky sa davaju vopred urcenym spriaznenym firmam

Na uradoch sedia dosadeni ludia po politickej linii bez ohladu na ich odbornost a kompetencie.

Prikladom je navrh "hubarskeho zakona" ktory vysiel z ministerstva Komjatice + Jahnatek :-(

Mame tu ministra financii ktory si mysli ze plyn zlacnel o 90 % a ze 20 % DPH zo 100 € je 20 €

Cize vsetky tieto nekompetentne atrapy su len figurky v rukach pana "vlada Slovenskej Republiky" a tohoto pana zas drzia za gule ti ludia co mu dodali peniaze akoze jeho "vlastnou hlavou"

Aby toho nebolo malo policia je v rukach konkurzneho mafiana pana Kovošrota, prokurature vladne spolužiak pana "vlada Slovenskej Republiky " a sudy zastrešuje kamarat drogoveho velkoobchodnika ktoreho čest platime my vsetci čiastkou 150 tisic euro

Tomuto sa hovori Republika Organizovaneho Zločinu !!!!

jojo

#243 Re:

2014-03-28 10:11:18

#9: -

Takí ako ty svojich zamestnancov by aj zodrali za minimálny plat. Väčšina podnikateľov sa správa k svojim zamestnancom ako k handre. Ide im iba o vlastné zisky a ešte aj nechcú platiť dane. Klamú a štát chcú iba ožobračovať. Nechcú platiť ani odvody a vôbec im nezáleží na tom, že vlastne zamestnanci sa opotrebúvajú iba pre nich. Veď ešte aj stroje dostávajú údržbu a peniaze na opravy. Ale človek, keď sa u zamestnávateľa zodiera, ten nechce na regeneráciu jeho síl, zdravotnú starostlivosť a príspevok do dôchodku dať nič. Ja by som každému takémuto podnikateľovi poriadne klepol po prstoch.