Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku


Hosť

/ #84

2015-02-24 21:42

Som smutný z toho, že si Slovensko zvolilo za prezidenta tohto človeka - nazývaného peknými menami ako filantrop, či dobrodinec a neviem aké mená mu spoločnosť ešte pridala. Zrieknutie sa platu prezidenta pekne zaberá na voličov.

Osobne beriem však jeho konanie ako podraz voči našej krajine, vočí nám obyčajným ľuďom, mojej rodine a aj mne samému - podrazil nás súhlasom so základňou NATO v Poprade (slobodomurári zavelia a my tu máme skákať ako im sa páči), podrazil nás pri referende a to 3x - najprv naťahovaním s Ústavným súdom, čo malo za následok vyhodenie 4-tej otázky, a s tým súvisiacim oddialením termínu referenda, čo zase prinieslo vysoké výdavky s referendom, pretože sa to nestihlo spojiť s komunálnymi voľbami, čím by sa ušetrila značná časť peňazí (určite spolu s nimi by bola o dosť väčšia účasť ľudí) a nakoniec to všetko dorazil výrokom po referende, kde vyhlásil, že vraj homosexuálom niečo dlhujeme - pán prezident, ja im nič nedlhujem, oni nám tu rozvracajú krajinu a snažia sa pretlačiť do našej krajiny zvrátený systém, ktorý je iných zvrátených krajinách ,,posvätený,, vládami a ich zákonmi a ktorý demoralizuje človeka ako sa len dá, cez zvrhlé média, zavádzaním GENDER ideológie pre deti do škôl, osočuje a uráža cirkev, ktorá bráni skutočné hodnoty ľudí a pod.

Tento prezident nezastáva nás, zastáva politiku cudzích krajín a hŕstku ľudí, ktorý si nás postupne zotročujú. Na Slovensku mu záleži jedine v tom zmysle, aby naša krajina pekne počúvala čo diktujú nám z USA a EU. Hanbím sa za takého prezidenta, ešte že som ho nevolil, škoda, že Čarnogurský sa ním nestal, ten by nás nezahanbil.