Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv


Hosť

/ #25

2015-02-17 11:26

1.

Ako spravne povedal p. Baranek, adopcia deti homo-rodicmi je proti medzinarodnemu pravu dietata, lebo dieta ma pravo na otca i matku!
2.

Homosexualita a ine ... je psychiatricka porucha psychosocialnej identity cloveka, ktora bola takto definovana WHO desatrocia, a zrazu, uz nie je? Mna o tom teda nepresvedcia, ze tito ludia su chori a potrebuju pomoc, ale inac,  a nie, tuto chorobu u nich podporovat, im ublizovat a este ju aj

premenovavat a  rozsirovat !!!

3.

Manzelsky par muza a zeny musi mat psychiatricke vysetrenie, aby mohol adoptovat dieta, a je to prisne. Cuduj sa svete, zrazu liberalom nevadi, ze psychiatrickym pacientom zverime deti a uz nemame obavy, co z nich bude?

Zahranicne vyskumy takychto deti, vychovavanych homosexualnmi partnermi su hrozne: pedofilia, obchodovanie s detmi, pornografia a samovrazdy...!!!

5.

Ak sa homo-pary dobrovolne vzdali plodit spolu deti, teda zit vo zvazku muza a zeny; s akym cielom bojuju o adopciu deti?!

Ich cielom je uspokojovat svoje zvratene ziadosti a na tento ucel zrejme potrebuju aj deti !!!!. Skazenost potiera akekolvek hranice, a vobec im nejde o dobro deti, lebo nevidia zvratenost svojho konania.

Pre nich je to vsetko sloboda prejavu?! Chcu mat slobodu vyjadrovat svoju zvratenost kdekolvek a akymikolvek prostriedkami!?!

6.

Nasa cela spolocnost nutne potrebuje duchovnu obnovu, prostrednictvom moralnych autorít Cirkví,

aby sa nam otvarali oci, lebo spime a este sme aj slepi!!!

Dakujem.

Nech Vas zehna Pan a nech nas zjednoti a  chrani od Zleho.

Anka, BA