PETÍCIA NA OCHRANU DETÍ PRED ZNEUŽITÍM SOCIÁLNYM SYSTÉMOM ŠTÁTU

Miloš

/ #209 Na okraj petície.

2013-09-02 08:42

S petíciou súhlasím okrem otázky pôrodnosti, ktorú je podľa môjho názoru nutné regulovať v oblastiach ako India, subsaharská Afrika. Človek je premnožený druh a už sa to nedá ignorovať. Tiež Slovensko nemá zdroje a ešte nedávno nemalo ani 3 milióny obyvateľov.

Slobodnú voľbu v očkovaní podporujem,ale očkovanie považujem za vymoženosť. Alternatívna medicína - nemá ju kto platiť, hlavne homeopatiu, ktorá v racionálnej farmakoterapii naozaj nemá miesto. Tlačila s k nám, lebo vedeli, že tu štát platil lieky, ale žiaden nádor sa ňou nezvládne.

V petícii je niekoľko pravopisných chýb v predložkách a pri písaní veľkých písmen, napríklad slovenské deti, britský systém nemá byť s veľkými písmenami. V slovenčine by boli gejovia nie geyovia.
Petícia sa nedá ignorovať pre rôzne možné právne kľučky, pretože v tom prípade by sme všetci vedeli, že už je 5 minút po dvanástej. V texte petície nejde o skupinový záujem, ale má humanistický obsah s výrazne tradičnými kresťanskými postojmi.
Skoro mi prišlo zle z názoru, že sa máme inšpirovať britským sociálnym modelom, ktorý u nás nemá absolútne žiadnu tradíciu a považujem ho za dehumanizovaný. Rovno môžeme zrušiť metrickú sústavu, inče, stopy, libry, volant na pravej strane ... aj to je nadstavba britského systému.