PETICIA ZA ZLEGALIZOVANIE MARIUHANY NA SLOVENSKU

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií PETICIA ZA ZLEGALIZOVANIE MARIUHANY NA SLOVENSKU.


Hosť

#1

2012-12-07 16:11

alkohol zabil više 30 ludí na otravu metil alkoholom.rozvratil stovky rodín, ubližil mnohým ludom ženam či detom...ešte stale nechapeš že trava je menšie zlo ??ako alkohol,ktorí vyvesia na regal menom hračky? LEGALIZE IT!




Peter

#2 V žiadnom prípade nezlegalizovať

2013-01-23 13:53

Už len to by nám chýbalo, aby sa po uliciach hemžili davy nahulených osôb, nahulení šoféri by spôsobili oveľa viac nehôd, aj smrteľných a teenageri by už ani nechceli chodiť do školy, stúpla by kriminalita, skrátka samé negatíva.
Uhlik

#3

2013-03-07 21:32

@Peter:

1.) Ak si si este nevsimol, tak po tych uliciach uz davno taki ludia chodia,
2.) Neviem ci niekedy zazil soferovat nafajceny, res. byt vobec nafajceny, ale tvoj dogmaticky uhol pohladu je proste blbost.
3.) Do skoly by decka chodit neprestali, suhlasim, narastlo by dake to percento, ale to hned nemusi priamo zapricinovat dekriminalizacia.
4.) stupla by kriminalita? wtf? Videl si ty niekedy zhulenych ludi sa pobit? kradnut? Alebo nejak inak sa agresivne ci negativisticky prejavovat? Dalsia dogma.

Nesnazim sa tu dekriminalizaciu prejavovat ako najlepsiu volbu a jednostranne ju podporovat. Aj v nej vidim chyby, ale povedzme si na rovinu, tym ze tu rastlinu zakazes, z ulic ju neodstranis.
A podla mna je mensie zlo dat mlademu cloveku sancu sa opat solidarne zaradit do spolocnosti, res vyhnut sa nejakym silnym postihom iba kvoli tomu, ze si chcel uzit svoj "nahuleny stav". Ved skodi sam sebe... ci nie?

Samozrejme no offence, to bol iba moj nazor...

Hosť

#4 Re: V žiadnom prípade nezlegalizovať

2013-03-07 22:21

#2: Peter - V žiadnom prípade nezlegalizovať

"hemžili davy nahulených osôb" neviem ci sa mam smiat alebo mam brat vas nazor seriozne ! Mozem vam zarucit ze urcite nebrani dnesnym vodicom soferovat pod vplyvom ani zakon ktory zakazuje pouzivanie drog ci alkoholu za volantom ! Legalizovanim sa samozrejme obmedzi poulicny predaj drog, hlavne z toho dovodu ze bude nevynosne pre "dealerov", pretoze dospelaci si mozu zbehnut do obchodu na rohu a kupit podla potreby ?! Jednym s podmienok legalizacie vo svete je kontrolovany predaj ludom po 18 alebo 21 (USA), lekarske predpisy vazne chorym na rakovinu alebo trpiacim velkymi bolestiami po operaciach. Vobec nechapem aku spojitost ma legalizacia s kriminalitou ktoru tu spominate, nieje to naopak boj proti kriminalite kde je ocividna snaha ludi ktory stoja za tymto navrhom. Rovnako stat moze ziskat urcite prijmy do statnej kasy a zdanovat rovnako ako tzv. "legalne drogy" pod ktore mozme jednym slovom priradit alkohol a tabakove vyrobky ?! Treba zacat citat vyroky odbornikov o tomto navrhu, akym sposobom by legalizacia pomohla bojovat proti kriminalite, akym sposobom by legalizacia pomohla tazko chorym, akym sposobom by pomohlo zdanovanie predaja statnej kase, akym sposobom by sa konecne zacali vyrobky z konope volne predavat a podobne. Podobne otazky vas asi nenapadnu v suvislosti z legalizaciou, ze ?! Nikto sa za vas nazor na vas nehneva, len vas chcem poprosit si precitat viac a az potom si urobit nazor, niekedy totiz to co hovoria v spravach nieje celkom pravda. Za pravopisne chyby sa dopredu ospravedlnujem, zijem vyse 20 rokov mimo Slovenka a pouzivam rodny jazyk velmi zriedkavo.

Lacike (Junior)

#5 plus minus

2013-04-15 21:39

podla mna by bolo spravne zaviest marihuanu na slovensku.. ale vsak minimalne od tych 18 rokov pretoze pokial clovek vo vyvine ,,pravidelne,, huli tak to skodi.. avsak ked prestane osoba dospievat tak to je podla mna v pohode :) (18 rokov nieje vekova hranica pri ktorej konci dospievanie, ale ani alkohol neni od cca 21...aspon nie na slovensku)
monika

#6 Re: V žiadnom prípade nezlegalizovať

2013-06-09 16:31

#2: Peter - V žiadnom prípade nezlegalizovať

presne...len vysvetli to tym skurvenym fetakom...oni stale kukaju len na seba...zeby pokapali v krcoch kazdy a jeden do jedneho.. !!! neznasam ich sebcov pojebanych...

boba

#7 Re: Re: V žiadnom prípade nezlegalizovať

2013-08-22 23:30

Espire

#8 Re: V žiadnom prípade nezlegalizovať

2013-09-07 16:37

JAJA

#9 !!!!!!!!!!!

2013-11-13 16:09

V ziadnom pripade !!!!
miso

#10 drogy

2014-03-14 20:19

každá závislosť (tabak, alkohol, marihuana . . .) nás robí neslobodnými a otrokmi.
Motyka

#11 Re: Re: V žiadnom prípade nezlegalizovať

2014-04-26 00:55

#6: monika - Re: V žiadnom prípade nezlegalizovať

Vidíš to monika, vyjadruješ sa ako sedlaňa, zapísala si takmer 2 riadky slov, nemá to ani hlavu, ani patu. A ak si odmyslím tie vulgarizmy, tak ti viem vyvrátiť každé jedno tvrdenie v tvojom rozsiahlom monologu. Za prvé, aby si bol feták, musíš niečo fetovať, všakže. Neviem ako to máš rada, ale tráva sa fajčí, tak to zaprvé. No a zadruhé, pokapať v krčoch, tak toho sa tiež nedočkáš, nakolko krče bohužial nemáme, ale zase, možno sa opakujem, neviem ako to máš rada. Napíš mi číslo, pozývam na brčko :D

Mier. A hlavne nezabudni Monika, legalizuj :D


Hosť

#12

2014-09-07 17:09

konečne petícia čo stojí za to!

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2015-02-01 13:51



Hosť

#14 Re:

2015-02-06 16:49

#3: Uhlik -  

 ad 1/ Videla, a videla som aj to ako to na človeka vplýva a zanecháva negatívne stopy na jeho        charaktere, na jeho duši! 

 ad 2/ Podľa mňa si napísal blbosť Ty

 ad 3/ Narastalo by percento, to si píš. Tak ako v Holandsku, že v každej rodine majú závislého člena.

 ad 4/ No pokiaľ sú práve nahulení, tak vtedy im je akurát tak všetko ukradnuté. Ale...

Pre toho kto huli je všetko super, ale pre tých, ktorí si ním majú žiť to také ružové vôbec nie je. Naopak!

 

Čo tak si nájsť inú zábavku?


Hosť

#15

2015-02-06 16:53

Súhlasím, v žiadnom prípade nelegalizovať!


Anonymous

#16

2015-02-21 09:43

N E S Ú H L A S Í M ...

                                                       www.peticie.com/plm